Dika Mem: “Tenim una gran oportunitat a París”

Dika Mem: “Tenim una gran oportunitat a París”

El lateral francès del Barça explica, en una entrevista als mitjans del Club, la importància del duel d’aquest diumenge (17 h) contra el PSG, amb el liderat del grup de Champions en joc

Dika Mem ha atès els mitjans del Club a dos dies del gran partit de Lliga de Campions a la pista del PSG. El lateral francès, que torna a estar en plena forma després de superar unes molèsties a l’espatlla fa unes setmanes, valora la importància del duel a París, en el qual es posa en joc el liderat del grup A. Mem defineix el PSG com “un dels millors equips que hi ha a la Champions”, i recorda que “porten més de 50 partits sense perdre a casa seva”. En aquest sentit, el 24 del Barça afirma que “tenim una gran oportunitat de donar un cop sobre la taula; tenim un gran equip i podem competir contra el PSG”.

A continuació repassem les frases més destacades de l’entrevista a Dika Mem:

“El PSG-Barça és un partit que tothom espera des de fa temps. És un partit molt important, perquè ens juguem la primera posició i perquè és contra el PSG, un dels millors equips de la Champions”.

“Porten més de 50 partits sense perdre a casa seva. Voldran guanyar el partit, però nosaltres també tenim una gran oportunitat de donar un cop sobre la taula. Tenim un bon equip i podem competir contra el PSG”.

“Crec que serà molt diferent del partit del Palau. Han recuperat molts jugadors respecte d’aquell partit, hi seran quasi tots. Hem de pensar en nosaltres mateixos, en el que vam fer bé aquell dia i en el que vam fer malament per corregir-ho. Serà una batalla”.

“Aquests són els partits que tant agraden als espectadors i també a nosaltres, com a jugadors”.

“A l’afició els diria que, si poden, vagin a París a ajudar-nos. I que, si ens segueixen a través de la televisió, segur que la seva força arriba al vestidor”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut