“Serà un partit absolutament diferent”

“Serà un partit absolutament diferent”

Tant Xavi Pascual com Cedric Sorhaindo eviten comparar el duel contra el Flensburg-Handewitt al Palau amb el que es va disputar fa tres setmanes a Alemanya i desitgen que l’equip mantingui el bon nivell

El Barça afronta aquest dissabte (20h, Esport3) un nou partit de Lliga de Campions d’allò més complicat contra el Flensburg-Handewitt, campió de la Bundesliga les dues darreres temporades i actual líder de la competició alemanya. Els blaugranes han completat aquest divendres l’últim entrenament previ, i en acabar la sessió Xavi Pascual i Cedric Sorhaindo han atès als mitjans sobre la pista del pavelló d’handbol de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Tots dos han coincidit en què el partit no tindrà res a veure amb el que es va disputar fa tres setmanes al Flens-Arena. En aquella ocasió el Barça es va imposar amb autoritat per 27-34, però tant el tècnic blaugrana com el pivot francès han evitat fer comparacions.

Declaracions de Xavi Pascual:

“Aquell partit, independent de que vam jugar molt bé, és absolutament diferent. Hi havia molts jugadors que venien d’estar amb les seleccions, i ells s’han recuperat. Han jugat dos molt bons partits contra el PSG, ahir van guanyar molt fàcil, i tornen a estar en forma. Allà els vam agafar desprevinguts però demà no passarà”.

“Els valors de gols a favor i en contra no fan referència als sistemes de joc. Depèn de les vegades que ataquis. Ens és igual si el partit va a molts o pocs gols, nosaltres hem d’intentar dur el partit al nostre ritme i sentir-nos còmodes. Ells també corren al contraatac, tenen un atac vistós i ens obligaran a estar molt atents”.

“La gent que ens coneix sap que l’equip sempre intenta fer-ho el millor possible, però no podem assegurar que guanyarem. Ho intentarem davant d’un rival que no hem d’oblidar que és el campió de la Bundesliga, que torna a estar líder, que s’ha recuperat i que ens posarà en molts problemes”.

“Necessitarem un Palau que ajudi i que faci que l’equip se senti còmode”.

Declaracions de Cedric Sorhaindo:

“Serà un partit diferent. Ara tenen més confiança en el seu joc. Quan perds un partit, a més, vols demostrar que ha estat un error. El Flensburg sortirà molt fort, igual que va fer en l’últim partit a París”.

“Nosaltres hem de seguir jugant com sabem. És el que ens ha portat al nivell on estem. Tots dos equips haurem preparat el partit i serà molt dur. Tenen bons jugadors, i juguem la Champions per gaudir d’aquest tipus de partits”.

“L’amistat i l’afinitat que tenim amb Fabregas dins i fora de la pista ens ajuda molt. Ens entenem sense parlar-nos, i això fa que puguem anticipar accions en defensa”.

“Ens espera una gran setmana. És un plaer poder gaudir d’aquests partits. Serà dur per a tots, és un moment molt important de la temporada, i hem de ser exigents amb nosaltres mateixos”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut