Aalborg Handbold – Barça: A Dinamarca es marca el ritme del grup

Aalborg Handbold – Barça: A Dinamarca es marca el ritme del grup

(16.50 hores, Esport3) Els blaugranes, que van viatjar dissabte amb alguns jugadors tocats, recuperarien el liderat europeu en cas de victòria, però si perden veuran com el conjunt danès els iguala a punts

Encara queda molta fase de grups per davant, però el Barça no vol abandonar la primera posició del grup A de la EHF Champions League. Per mantenir aquesta condició de privilegi, el conjunt de Xavi Pascual ha de guanyar aquest diumenge (16.50 hores, Esport3) en la seva visita a l’Aalborg Handbold. En cas de sumar els dos punts, els culers tornarien al capdamunt del grup igualant a punts amb el PSG (12). En cas contrari, però, veuria com els danesos els empatarien amb 10 i s’enganxarien a la part alta.

El Barça acumula cinc victòries consecutives a la Champions després de l’ensopegada inicial a Szeged, i vol allargar el bon moment en el primer dels dos partits que disputarà contra l’Aalborg en només sis dies. I és que després d’aquest diumenge, el duel es traslladarà al Palau Blaugrana, on tots dos equips es tornaran a enfrontar el dissabte 16 (20.00 h). Aquests dos partits i el següent contra el Flensburg, també al Palau, marcaran el ritme del grup abans de l’últim partit europeu de l’any a la pista del PSG (diumenge 1 de desembre).

Sense referències

Els precedents que hi ha de visites a la pista de l’Aalborg serveixen més aviat de poc, ja que, com va recordar Xavi Pascual en la prèvia, el conjunt danès ha canviat en tots els aspectes respecte de l’últim enfrontament contra el Barça. Les dues úniques visites del Barça a Aalborg, totes dues en vuitens de final, van acabar amb victòria: 22-29 en la temporada 2013/14 i 11-31 en la 2014/15. “És un equip nou, no hi ha cap tipus de referència més enllà dels colors de les samarretes”, deia Xavi Pascual en acabar l’últim entrenament.

Fins a Dinamarca s'han desplaçat els 17 jugadors disponibles, però el tècnic va reconèixer abans de viatjar que té “alguns jugadors tocats”. Cal recordar que en el darrer partit de Lliga no va poder comptar amb Fabregas i Mem, per lesió, i que va donar descans a Víctor Tomàs i Thiagus Petrus.

Al Jutlander Bank Arena d’Aalborg, el Barça buscarà allargar la ratxa victoriosa de cinc partits -12 si comptem totes les competicions- i recuperar així la primera posició del grup A de la Champions. Per aconseguir-ho, haurà de superar un Aalborg Handbold que ha sumat quatre victòries i dues derrotes fins ara.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut