Un descans merescut

Un descans merescut

La plantilla del Barça gaudirà de tres dies lliures, de divendres a diumenge, després de disputar 14 partits oficials en 42 dies en l’arrencada de la temporada

El Barça va jugar el dimarts passat el derbi d’handbol contra el Fraikin Granollers (38-24), i el cap de setmana ja no tindrà partit. Això ha permès a Xavi Pascual donar tres dies de descans a l’equip, del divendres al diumenge. Un descans més que merescut després d’un inici de temporada molt intens, amb 14 partits en 42 dies.

La pretemporada va començar el 2 d’agost, i després d’uns dies d’estada a Andorra el Barça va disputar dos partits amistosos a domicili contra el THW Kiel i el Montpeller. El 20 d’agost va arrencar la temporada oficial amb la disputa de la Supercopa de Catalunya, que els blaugranes van aixecar superant l’Avannubo La Roca (19-46) i el Fraikin Granollers (43-24). Va ser el preludi de la Super Globe. A Dammam (Aràbia Saudita) els blaugranes van revalidar el títol en imposar-se a l’Al Duhail (38-26), a l’Al Wehda (24-34) i al THW Kiel (32-34). La Supercopa d’Espanya contra el Liberbank Cuenca (33-22) va tancar el triplet de títols en l’inici de curs.

Marató de partits

Amb tres títols a la butxaca van arrencar la Lliga Asobal i la Champions League. En la competició domèstica el Barça acumula cinc victòries en cinc partits. Ple de punts i liderat. A la Lliga de Campions la fase de grups va  començar amb derrota a la pista del MOL-Pick Szeged, però l’equip s’ha refet amb dues victòries seguides, contra el Celje Pivovarna Lasko al Palau (45-21) i contra el PPD Zagreb a Zadar (19-36).

14 partits en 42 dies, una mitjana d’un cada tres dies, que mereixen un descans aprofitant la treva en la Lliga de Campions i l’avançament del partit de Lliga Asobal a causa de la celebració de l’Assemblea General de Socis del FC Barcelona al Palau. Els jugadors podran descansar durant tres dies abans d’afrontar cinc partits –tres d’ells de Champions- en el que resta de mes d’octubre.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut