Luka Cindric, baixa contra el Zagreb

Luka Cindric, baixa contra el Zagreb

El tècnic Xavi Pascual no podrà comptar amb el central croat a causa d’un procés víric, i espera un partit molt dur a Zadar contra un equip que estrena Veselin Vujovic com a entrenador

El Barça viatja aquest divendres a Zadar (Croàcia) per jugar dissabte contra el PPD Zagreb (20.30 hores, Esport3), i ho fa sense Luka Cindric. El central croat és baixa d’última hora a causa d’un procés víric que el deixa fora de la llista de 16 convocats. Xavi Pascual ha citat els 15 disponibles del primer equip, a més de l’extrem del filial Alex Pascual.

Els blaugranes han completat l’últim entrenament abans de viatjar a Croàcia, i en acabar la sessió Xavi Pascual ha atès els mitjans. El tècnic blaugrana, que ha confirmat la baixa de Cindric, ha explicat que el Zagreb és “de per si un equip perillós”, però que l’arribada de Veselin Vujovic a la banqueta li pot donar un plus. “Coneixem el Vujovic, i sabem que els seus equips sempre són superagressius”, comentava Pascual.

Més declaracions de Xavi Pascual:

“Aquests darrers dies hem pogut entrenar i ens ha anat força bé, però no significa res”

“Serà un partit molt complicat i independentment de com arribem hem d’intentar guanyar un partit fora de casa tan aviat com puguem”

“Quan hi ha canvi d’entrenador els equips canvien i coneixent el Veselin Vujovic segur que canviarà coses”

“El Zagreb és un conjunt molt agressiu i competitiu, però sortirà a la pista diferent i canviant moltes coses durant el partit”

“L’important és guanyar cada partit, independentment d’on juguem”

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut