Abel Serdio:  “Tinc ganes d’enfrontar-me als meus excompanys

Abel Serdio: “Tinc ganes d’enfrontar-me als meus excompanys"

El conjunt blaugrana s’enfronta aquest dimarts al Recoletas Atlético Valladolid després de la gran victòria a la Champions contra el Celje

El Barça torna a afrontar aquest dimarts un nou partit de Lliga Asobal a la pista del Recoletas Atlético Valladolid (20:00 hores). Després de l’excel·lent victòria de Champions contra el Celje (45-21), els blaugranes tornen a canviar de xip per disputar la competició domèstica, en la qual compten els partits per victòries en les tres jornades disputades fins al moment. Els blaugranes buscaran mantenir la imbatibilitat al pavelló Huerta del Rey, on en els últims anys se li han complicat alguns partits al conjunt de Xavi Pascual.

Serà un partit especialment destacat per a Abel Serdio, que tornarà a Huerta del Rey després d’haver-hi jugat durant tres temporades. El pivot asturià va arribar al Barça aquest estiu procedent del Valladolid, i reconeix que té moltes ganes que arribi aquest partit. Serdio ha atès Barça TV al final de l’entrenament d’aquest dilluns, just abans de viatjar cap a terres castellanes. “Tinc ganes d’enfrontar-me als excompanys i amics que van ser durant tres anys”, reconeixia el ‘17’ blaugrana.

L’asturià també ha valorat el moment de l’equip, després del triomf contra el Celje: “Vam donar un cop d’autoritat i vam demostrar que a casa, si juguem com sabem, no hi ha rival que ens pugui superar”, deia. Serdio ha comentat els perills d’un Recoletas Atlético Valladolid que suma una victòria i dues derrotes en aquest inici de Lliga. “Les armes del Valladolid són el contraatac, una defensa que talla línies de passada i les pilotes interiors, i la il·lusió que tindran de jugar contra el Barça. A més, a Huerta del Rey surts amb un plus de motivació”, analitzava.

L’equip viatja aquest mateix dilluns cap a Valladolid amb les novetats d’Aleix Gómez i Timothey N’Guessan en la convocatòria. Xavi Pascual ha donat descans al capità Víctor Tomàs i a Aron Pálmarsson, i es mantenen en la llista els jugadors del filial Alex Pascual i Mamadou Diocou. Aquest últim, que va debutar el dissabte en la Champions, encadena la seva tercera convocatòria consecutiva. El Barça farà un últim entrenament a l’escenari del partit aquest dimarts al matí, hores abans de l’enfrontament corresponent a la jornada 4 de la Lliga Asobal. El partit es podrà seguir en directe a través de l’aplicació de LaLigaSportsTV.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut