Barça - Celje Pivovarna Lasko: Immillorable estrena europea al Palau Blaugrana (45-21)

Els de Xavi Pascual sumen els dos primers punts a la Champions amb una victòria molt treballada

El Barça ha aconseguit una victòria de prestigi en l'estrena europea al Palau Blaugrana per 45-21 contra el Celje Pivovarna Lasko eslovè. Amb aquesta victòria, els de Xavi Pascual estrenen el seu caseller a la Champions amb els dos primers punts. Luka Cindric, amb vuit gols, i Victor Tomàs i Ludovic Fàbregas, amb cinc, han estat els màxims anotadors.

Endollats des del primer minut. El Barça ha sortit a la pista del Palau Blaugrana conscient que la victòria contra el Celje era obligada, després de l'ensopegada a terres hongareses contra el Szeged (31-28). L'afició blaugrana tenia ganes de tornar a viure un partit de Champions a casa i els jugadors han respost amb gols i bon joc. Els de Xavi Pascual han ampliat distàncies en el marcador amb un parcial de 5-0, situant el 17-8 a l'electrònic amb un gol de Victor Tomàs. Precisament, amb el gol del capità, el Barça ha assolit la màxima diferència del partit amb nou punts per sobre, fins arribar al descans amb el 21-13.

Golejada en la segona part

Els eslovens han intentat trobar les pessigolles al Barça jugant amb les línies molt avançades. La gran efectivitat defensiva blaugrana, però, ho ha evitat amb una gran solvència de cara a porta en els contraatacs. Les aturades de Gonzalo Pérez de Vargas i l'elevat nombre de recuperacions en camp propi han propiciat un parcial d'11-0 fins a situar el 34-17. Amb tot, els blaugranes han arribat a situar-se 24 punts per sobre del marcador, sent aquesta la màxima diferència del partit fins a arribar al definitiu 45-21.

Fitxa del partit

Barça, 45

Celje Pivovarna Lasko21

Barça: Pérez de Vargas (-), Victor Tomàs (5), Ariño (3), Dika Mem (4), Cindric (8), Pálmarsson (3) i Fàbregas (5) -set inicial- Moller (-), Entrerríos (2), Sorhaindo (2), Andersson (4), Serdio (2), Diocou (1), Petrus (1), Dolenec (3) i Àlex Pascual (2)
Celje Pivovarna Lasko: Ferlin (-), Razgor, (1), Marguc (2), Sarac (2), Poteko (-), Horzen (1) i Makuc (4) -set inicial- Cvetko (1), Groselj (-), Vujovic (-), Zabic (-), Da Borges (5), Kodrin (1), Grebenec (-), Leban (3) i Novak (1).

Parcials: 5-2; 8-3; 11-7; 16-8; 18-10; 21-13 // 25-17; 30-17; 33-17; 36-19; 40-20; 45-21

Àrbitres: Karim Gasmi i Raouf Gasmi.

Assistència: 1.905 espectadors.