Bidasoa Irún – Barça: Duel europeu a la Lliga

Bidasoa Irún – Barça: Duel europeu a la Lliga

(20:30h, Gol) Els blaugranes visiten Artaleku, una pista en la qual la temporada passada van patir per endur-se els dos punts i que suposa un dels desplaçaments més complicats de la competició domèstica

El Barça de Xavi Pascual visita aquest dimecres (20:30h, Gol) una pista que aquesta temporada viurà partits de la Lliga de Campions. El pavelló d’Artaleku serà l’escenari del duel entre el Bidasoa Irún i el Barça, els dos equips de la Lliga Asobal que aquest curs disputaran la màxima competició europea, però en aquest cas el partit correspon a la segona jornada del campionat domèstic.

Després de la victòria en la jornada inaugural al Palau Blaugrana contra l’Helvetia Anaitasuna (42-25), el Barça afronta un dels desplaçaments més complicats de la Lliga. De fet, durant la temporada passada el Bidasoa Irún només va concedir dues derrotes a Artaleku –una d’elles contra el Barça- i un empat. Aquell triomf blaugrana, però, va costar molt d’aconseguir, i el resultat final va ser molt curt (17-21).

Aquell precedent fa posar en alerta a un Barça que va viatjar dimarts a Sant Sebastià i que en el matí del partit ha fet una darrera sessió d’entrenament. Després de l’últim entrenament a Barcelona, Sorhaindo va valorar el duel, i va avisar del nivell del rival d’aquest dimecres: “Serà un rival dur; el Bidasoa Irún és equip de Champions”. Xavi Pascual compta amb 17 jugadors per al duel a Artaleku, i una estona abans del matx haurà de descartar a un d’ells.

El rival dels blaugranes arriba al partit amb la moral alta, després de la gran victòria aconseguida en la primera jornada. El conjunt de Jacobo Cuétara va guanyar a la pista de l’Abanca Ademar León (27-33), un altre candidat  les primeres posicions de la classificació.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut