Sorhaindo: “Serà un rival dur, el Bidasoa Irún és equip de Champions”

Sorhaindo: “Serà un rival dur, el Bidasoa Irún és equip de Champions”

El pivot francès ha atès els mitjans al final de l’entrenament d’aquest dimarts, just abans de viatjar cap a Irún per disputar la segona jornada de la Lliga Asobal a Artaleku

El Barça ha completat aquest dimarts l’últim entrenament previ al partit de la segona jornada de la Lliga Asobal a la pista del Bidasoa Irún. L’equip viatja aquesta mateixa tarda cap a terres basques, on afrontarà un dels desplaçaments més exigents del campionat domèstic. I és que el Bidasoa Irún és equip Champions gràcies a la segona posició aconseguida la temporada passada.

En acabar la sessió prèvia al viatge, Cédric Sorhaindo ha atès els mitjans sobre la pista del pavelló de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. El francès ha destacat que “el Bidasoa ara té més confiança i s’han donat compte de tot l’esforç i tenen més afinitat entre els jugadors”, i ha afegit que “viuran el seu somni de jugar la Champions i això significa que treballen molt bé”.

Més declaracions de Cédric Sorhaindo:

“Guanyar títols dona confiança, però s’han de jugar tots partits. Juguem cada setmana i nosaltres sempre ens centrem en nosaltres mateixos”

“Ara només ens centrem en aquest partit i no en el duel del cap de setmana”

“Tot el que hem fet és passat. M’agrada viure del present i vull guanyar títols aquí”

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut