Doble desplaçament de nivell europeu

Doble desplaçament de nivell europeu

El Barça juga el proper dimecres la segona jornada de Lliga a la pista del Bidasoa Irún, que aquest curs torna a la Champions, i el dissabte a la del Pick-Szeged en l’estrena de la màxima competició continental

El Barça de Xavi Pascual afronta una setmana de màxima exigència. Després d’un cap de setmana de descans posterior a la victòria en la primera jornada de Lliga Asobal, els blaugranes han tornat als entrenaments aquest dilluns per preparar els propers compromisos. La propera sessió del dimarts donarà pas a un viatge que mantindrà l’equip uns dies lluny de casa, amb partits a les pistes del Bidasoa Irún i del MOL Pick-Szeged.

El primer partit de Lliga es va saldar amb una àmplia victòria al Palau, però ja en la segona jornada el Barça tindrà un dels desplaçaments més exigents del campionat domèstic. Els blaugranes visiten el pavelló d’Artaleku, la pista d’un Bidasoa Irún que amb la segona posició de la temporada passada va aconseguir el bitllet per disputar la Lliga de Campions. Ho va aconseguir convertint el seu pavelló en un fortí, ja que només va cedir dues derrotes –una contra el Barça- i un empat. Així doncs, els d’Irún no ho posaran gens fàcil als homes de Xavi Pascual.

De Irún a Szeged

Després de jugar a Artaleku l’equip no tornarà a Barcelona, i es quedarà a terres basques, on s’entrenarà tant dijous com divendres per preparar el debut a la Lliga de Campions. En acabar el segon d’aquests entrenaments, els blaugranes volaran cap a Budapest, des d’on es desplaçaran a Szeged en autocar. El dissabte, a les 17:30 hores, els homes de Xavi Pascual estrenaran la nova temporada europea a la pista del Pick Szeged. El conjunt hongarès està dirigit per Juan Carlos Pastor, i compta en la seva plantilla amb jugadors com Joan Cañellas, Jorge Maqueda o Luka Stepancic.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut