La primera gran exhibició de Cindric

La primera gran exhibició de Cindric

El central croat, que ha arribat aquest estiu a Barcelona, va signar una actuació estel·lar en la final de la Super Globe contra el Kiel, guiant l’atac blaugrana i marcant 11 gols

La final de la Super Globe 2019 d’aquest dissabte va ser un partit d’handbol vibrant. Un espectacle d’alçada entre dos equips que aspiren a tot a Europa. El THW Kiel i el Barça van oferir un duel apassionant, que es va acabar decantant finalment pel bàndol culer. I, en part, va ser gràcies a l’actuació de Luka Cindric, un dels dos nouvinguts del Barça. El central croat ha arribat aquest estiu a Barcelona, i després de quasi un mes de treball amb els seus nous companys va ser el líder sobre la pista en la victòria per 32-34.

Cindric va agafar les regnes del Barça des de l’inici, i va guiar els atacs de l’equip amb l’ajuda de Pálmarsson i Dika Mem als laterals. Tot i anar per darrere al descans, el Barça no va perdre el nord, i sota la batuta del ‘25’ va saber refer-se i acabar guanyant el partit i el títol. La cinquena Super Globe de la història de la secció, i la tercera de manera consecutiva. Molt van ajudar els 11 gols d’un Luka Cindric que ja demostra de què és capaç sobre la pista.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut