Barça – Fraikin Granollers: Primer derbi amb títol en joc

Barça – Fraikin Granollers: Primer derbi amb títol en joc

Els blaugranes disputen la final de la Supercopa de Catalunya a Igualada contra el conjunt vallesà, i el tècnic Xavi Pascual assegura que “és una bona prova per veure com estem ara mateix”

Arriba el primer derbi de la temporada i, igual que va passar la temporada passada, ho fa amb un títol en joc. El Barça i el Fraikin Granollers s’enfronten aquest divendres (21:00 hores, Esport3) al Complex Esportiu de Les Comes d’Igualada en la final de la Supercopa de Catalunya. El conjunt de Xavi Pascual hi va accedir després de superar amb claredat l’Avannubo BM La Roca en la semifinal del dimarts (19-46), mentre que els vallesans s’havien imposat, dos dies abans, a l’UE Sarrià amb dificultats (17-18).

L’equip blaugrana ha completat aquest dijous al matí el segon entrenament previ al partit contra el Fraikin Granollers, l’últim abans de la final. En acabar la sessió, Xavi Pascual ha atès els mitjans sobre la pista del pavelló de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. El tècnic blaugrana s’ha mostrat prudent, i ha recordat la dificultat que tenen sempre els partits contra el Granollers: “És una final, un títol en joc i contra un rival d’entitat que sempre que juga contra nosaltres dóna un bon nivell”.

Llista de 18 convocats

El tècnic culer ha explicat que el partit d’aquest divendres “és una bona prova per veure com estem ara mateix”. I és que el Barça afronta la final després de 20 dies de pretemporada i tres partits a les cames. “És un partit important per seguir millorant i seguir agafant automatismes per als nous”, deia Pascual davant dels mitjans. De cara a la final, el tècnic blaugrana farà una convocatòria de 18 jugadors, en la qual comptarà amb els 16 disponibles del primer equip i Àlex Pascual i Albert Pujol del filial.

Al davant hi haurà un Fraikin BM Granollers que va iniciar la pretemporada l’1 d’agost i va jugar un amistós contra el Puerto Sagunto abans del duel de semifinals de Supercopa Catalunya a Sarrià de Ter. “No els veig tan diferents respecte de l’any passat, i quan juguen contra nosaltres no hi ha diferències, és un derbi”, afirmava Xavi Pascual sobre el rival d’aquest divendres.

El partit es disputarà, a les 21 hores, al Complex Esportiu de Les Comes d’Igualada i serà retransmès en directe a Esport3.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut