Cinc blaugranes, a l’equip ideal de l’Asobal

Cinc blaugranes, a l’equip ideal de l’Asobal

Pérez de Vargas, Entrerríos, Mem, Fàbregas i Petrus, escollits entre els millors de la temporada 18/19

La Liga Asobal ha donat a conèixer la llista dels millors jugadors de la temporada 18/19. En una primera fase, clubs i tècnics van escollir una sèrie de jugadors per posició i durant uns dies es va obrir la votació al públic.

Un cop finalitzat el recompte de vots, cinc són els blaugranes que han estat escollits dins els millors:

Gonzalo Pérez de Vargas ha estat escollit com a millor porter. El de Toledo suma la quarta elecció com el millor sota pals, el tercer de manera consecutiva. Fins set vegades, amb la d’avui, Raúl Entrerríos ha vist com era triat millor central de la lliga. L’asturià es reafirma, per cinquena temporada consecutiva, com el millor director de joc de l’handbol estatal.

Dika Mem és el millor lateral dret, guardó que assoleix per primera vegada. El seu company blaugrana i de selecció, Ludovic Fàbregas, també obté el premi a la posició de pivot.

Per la seva banda, el millor defensor també és del Barça Lassa. Thiagus Petrus ha demostrat que el seu bon rendiment a la defensa blaugrana, no ha passat desapercebut pels aficionats a l’handbol. El Barça Lassa és l’equip que més jugadors té escollits.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut