Barça Lassa – PGE Vive Kielce: El partit que ningú voldria haver de jugar

(15.15 hores) Després de caure a les semifinals contra el Vardar, els homes de Xavi Pascual hauran de lluitar per la tercera posició de la Lliga de Campions en el duel que tancarà definitivament la temporada

El Barça Lassa afronta un diumenge complicat a Colònia. L’equip voldria estar a punt de jugar la final de la VELUX EHF Champions League, però la dolorosa derrota a les semifinals contra el Vardar (27-29) obliga els homes de Xavi Pascual a disputar el duel pel tercer i quart lloc. Aquell partit que ningú no vol jugar, però que ha de servir per restablir l’orgull d’un equip que tancarà una temporada quasi perfecta, amb sis títols de set possibles i havent lluitat fins a Colònia la Lliga de Campions.

El rival en la final de consolació serà el PGE Vive Kielce que dirigeix Talant Dujshebaev. El conjunt polonès va perdre la seva semifinal contra el Veszprém (33-30), i també voldrà acabar l'EHF Final4 amb el cap alt. Una victòria en el partit d’aquest diumenge (15.15 hores) permetria acabar la competició en tercera posició i recompensar el suport dels més de 500 culers presents al Lanxess Arena amb una última victòria.

El Barça Lassa tindrà menys de 24 hores per recuperar els ànims i buscar la victòria contra el Kielce. Fins ara els dos precedents d’aquesta temporada contra els polonesos són favorables als culers, però les connotacions del partit d’aquest diumenge el converteixen en una nova història.