Bada Osca – Barça Lassa: Última jornada de Lliga abans del gran repte

Bada Osca – Barça Lassa: Última jornada de Lliga abans del gran repte

Els blaugranes viatgen a Osca per tancar la Lliga Asobal abans d’afrontar la recta final per a la disputa de la VELUX EHF Final4 de Colònia el següent cap de setmana

El Barça Lassa viatjarà aquest dissabte a Osca per disputar l’última jornada de la Lliga Asobal (17.00 hores). El Bada Osca serà l’últim rival del conjunt de Xavi Pascual abans de la setmana més decisiva de la temporada. I és que els blaugranes tenen al cap la VELUX EHF Final4 de l’1 i 2 de juny. Abans, però, hauran de viatjar a Osca per tancar una Lliga Asobal que es va guanyar a set jornades per al final i es va celebrar fa una setmana al Palau Blaugrana.

Abans de posar rumb a Colònia, el Barça Lassa buscarà una nova victòria domèstica que permeti tancar la Lliga Asobal invictes. En cas de triomf, els culers acabarien la temporada sense cap derrota a la Lliga i només un empat (28-28 a la pista del Logronyo La Rioja). Per al partit d’aquest dissabte, Xavi Pascual deixarà a Barcelona alguns jugadors amb molèsties. El tècnic blaugrana no vol córrer riscos abans de la Final4, i anirà a Osca sense Ludovic Fàbregas, Kevin Möller i Aitor Ariño. El pivot francès té molèsties lumbars, el porter danès les té al genoll esquerre i l’extrem català al múscul oblic. El porter Jorge Pérez i l’extrem Àlex Pascual completaran la convocatòria d’un Barça Lassa que viatjarà aquest mateix dissabte al matí.

El partit d’Osca serà el comiat de la Lliga Asobal de Kamil Syprzak després de quatre temporades, ja que el proper curs jugarà al PSG. El pivot polonès ha atès BarçaTV després de l’últim entrenament que ha fet l’equip a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, i ha explicat: “Arriba el moment d’acomiadar-me de la Lliga Asobal; en l’últim partit a casa no vaig poder jugar, però a Osca sí que gaudiré de minuts”. En els seus últims dies com a culer, Syprzak ha comentat: “Des del primer dia vaig sentir l’estima de l’afició. El Barça té quelcom especial que no té cap altre club”.

Sobre el partit al Palau Municipal d'Osca, el polonès ha dit que “sempre és bo acabar amb una victòria”. “Sabem a què juguem i anem a Osca a guanyar. Per a nosaltres és una prèvia de la Final4, i hem de sortir molt concentrats i aprofitar els 60 minuts del partit”, ha afegit.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut