Comiat del Palau amb una festa completa

Comiat del Palau amb una festa completa

El Barça Lassa disputarà aquest dissabte (16:00h) l’últim partit de la temporada a casa contra el Puente Genil, i després rebrà el trofeu de la Lliga Asobal; abans se celebrarà l’acte de cloenda del 75è aniversari de la secció

Aquest dissabte el Palau Blaugrana s’acomiadarà de l’handbol fins a la temporada vinent. El Barça Lassa disputarà l’últim partit del curs a casa contra l’Ángel-Ximénez Avia Puente Genil a les 16 hores, i després rebrà el trofeu que l’acredita com a campió de la Lliga Asobal 2018/19. Abans del partit del primer equip, l’Associació de Veterans jugarà un partit contra un combinat de la Federació Catalana que posarà el punt i final als actes de commemoració del 75è aniversari de la secció d’handbol.

El dia començarà al migdia amb una recepció a la Llotja del Palau Blaugrana amb tots els convidats a l’acte. Exjugadors, directius, membres dels staffs tècnics, executius, etc. Tots ells compartiran una estona de col·loqui abans del partit que enfrontarà l’equip de l’Associació de Veterans del Barça i un combinat de la Federació Catalana. El partit arrencarà a les 14 hores, i el final coincidirà amb l’inici de l’escalfament del primer equip. Tots els protagonistes coincidiran per fer-se una fotografia commemorativa, i es donarà pas al partit de la jornada 29 de la Lliga Asobal.

Quan acabi el partit contra el Puente Genil, el conjunt de Xavi Pascual rebrà el trofeu de la Lliga Asobal, aconseguida fa unes jornades. Sobre la pista es viurà la festa dels campions, que tancarà l’activitat del Palau. Més tard, l’Associació de Veterans organitzarà un sopar amb tots els convidats a l’acte del 75è aniversari.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut