“El de Nantes és el partit més important de la temporada”

“El de Nantes és el partit més important de la temporada”

En acabar l’entrenament previ, i abans de viatjar, el tècnic Xavi Pascual i Cédric Sorhaindo han coincidit a destacar la transcendència del duel d’anada dels quarts de la Champions d’aquest dimecres (20:45h, Esport3)

El Barça Lassa ha completat aquest dimarts l’últim entrenament a la Ciutat Esportiva Joan Gamper abans de viatjar a Nantes. L’equip de Xavi Pascual ja ho té tot preparat per a l’anada dels quarts de final de la Lliga de Campions d’aquest dimecres a l’H Arena (20:45h, Esport3). En acabar la sessió, el tècnic blaugrana i Cédric Sorhaindo han atès els mitjans de comunicació per valorar com arriba l’equip a la cita europea.

I tots dos han coincidit a destacar que “és el partit més important de la temporada”. A més, han explicat que l’equip no pensa en res més que no sigui guanyar a Nantes, tot i que deu dies després es disputarà la tornada al Palau Blaugrana.

Declaracions de Xavi Pascual:

“Quan jugues la Champions, està molt bé jugar bé durant la temporada, però quan arriben les eliminatòries has de guanyar”.

“El partit de la temporada passada no té res a veure. Ni som els mateixos equips, ni és el mateix moment de la temporada. El que tenim clar és que serà un partit molt difícil”.

“No se’ns pot oblidar que són els subcampions de la Champions, i que juguem a casa seva. Tenen bons jugadors, canvis, corren molt, el seu pavelló empeny molt, etc.”.

“Nosaltres no anem amb por enlloc, anem amb respecte. Afrontar una eliminatòria pensant que al 100% passaràs és un error”.

“El feeling és bo, estem preparats, però això no t’assegura que el partit sigui bo”.

Declaracions de Cédric Sorhaindo:

“Estic millor que abans de la lesió, perquè he tingut una preparació física específica durant aquest temps”.

“Ens hem de focalitzar en el nostre joc, en el que hem estat fent tota la temporada, i posar en marxa el pla de l’entrenador”.

“El Nantes té ara més confiança, ja han jugat una Final Four i ara ho volen tornar. Estan creixent i cada vegada juguen millor”.

“Nosaltres també hem crescut com a equip. Veiem que tots estem millor, però a un partit tot és possible. Hem de pensar que podem guanyar”.

“Sempre ens costa l’anada, des de fa anys, però aquest any és diferent. Hem d’aprendre dels nostres errors i tenir l’esperit de guanyar”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut