Barça Lassa – Helvetia Anaitasuna: Amb el respecte de sempre per davant

Barça Lassa – Helvetia Anaitasuna: Amb el respecte de sempre per davant

Tot i haver assegurat ja el títol de Lliga i tenir l’eliminatòria de quarts de final de la Champions a la ment, els blaugranes afronten la visita del conjunt pamplonès amb la ferma intenció de seguir guanyant

A sis dies de l’inici de l’eliminatòria de quarts de final de la Lliga de Campions, el Barça Lassa reprèn la competició de Lliga Asobal amb la visita de l’Helvetia Anaitasuna aquest dijous al Palau Blaugrana (20:30 hores, BarçaTV). Després de l’aturada per compromisos internacionals, l’equip ha tornat a estar al complet i ha pogut preparar els següents compromisos. En acabar l’última sessió, que s’ha fet al Palau després de quatre mesos (l’equip ara treballa sempre a la Ciutat Esportiva Joan Gamper), Raúl Entrerríos ha atès Barça TV per valorar el moment que viu l’equip després d’assegurar matemàticament la Lliga, de guanyar la Copa del Rei i després d’una setmana d’aturada.

El segon capità del Barça Lassa ha reconegut: “És cert que tenim l’objectiu de la Lliga complert, som campions, però la competició no ha acabat i cada partit és important per seguir millorant”. A més, Entrerríos ha parlat sobre el rival que visitarà el Palau aquest dijous: “L’Anaitasuna és un equip que a la seva pista ja ens va plantejar dificultats, així que afrontarem el partit amb la mateixa competitivitat de sempre, amb les mateixes ganes de seguir treballant de cara al futur”. I és que en la primera volta, el Barça Lassa va patir a Pamplona per acabar guanyant per 29-32.

L’Anaitasuna és 11è a la classificació, lluny del descens i també lluny de les posicions europees. Tot i així, el ‘9’ blaugrana comentava: “Hem de fer un bon partit per tota la gent que vingui al Palau i pel nostre treball diari”. La cita arriba després de l’aturada, en què Entrerríos no ha hagut de concentrar-se amb la selecció. “Hem tingut uns dies per descansar, però també hem estat treballant dur aquí. Estem preparats i il·lusionats”, deia Entrerríos abans de la recta final de temporada.

“El partit del Nantes està al cap de tots nosaltres, és inevitable pensar-hi, però ens hem d’aturar en el present”, reconeixia Entrerríos. Abans de la Champions toca centrar-se de nou en la Lliga i en la visita de l’Anaitasuna, un equip que sempre troba la manera de complicar la vida al Barça Lassa en cada partit.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut