BM Logroño La Rioja – Barça Lassa: El campió deixa escapar el primer punt de la temporada (28-28)

Els culers, després de proclamar-se campions de la Lliga Asobal el passat divendres, han cedit el primer empat de la temporada davant d'un gran rival

Primer empat de la temporada per al Barça Lassa a la Lliga Asobal. El campió ha deixat escapar el primer punt del curs (28-28), en un partit molt disputat davant un Logronyo que ha demostrat perquè és un dels millors equips del campionat. Els locals han sortit molt endollats des de l'inici, i tot i la reacció blaugrana a la segona part, finalment el matx ha acabat amb repartiment de punts.

El Logronyo, endollat des de l'inici

Els locals han sortit a la pista a per totes, i un parcial inicial de 6-2, ha complicat les coses per als de Xavi Pascual. Tot i així, els blaugrana s'han refet amb un parcial de 0-3 per tornar a ajustar-ho tot (6-5) als 10 minuts de partit. Però el Logronyo no s'ha vist impressionat, i ha seguit mantenint l'avantatge al marcador durant tota la primera part. Els culers han pogut empatar el matx (10-10), però un gran parcial dels locals als darrers 10 minuts (7-2), els hi ha permès marxar al descans amb cinc gols d'avantatge al marcador (17-12).

Reacció blaugrana

Al segon període, els barcelonistes han intentat reaccionar, i un parcial de 3-6, ha tornat a ajustar-ho tot (20-18). L'estira-i-arronsa era constant, amb el Barça intentant igualar i el Logronyo volent obrir escletxa al marcador. Però la insistència blaugrana ha obtingut el seu premi, i a falta de cinc minuts per al final, el Barça Lassa s'ha situat per damunt del marcador per primer cop en tot el partit (26-27).

Així i tot, la màxima igualtat ha seguit vigent als darrers compassos, i finalment, el matx ha acabat en repartiment de punts (28-28). Dika Mem (6 gols) i N'Guessan (5) han estat els jugadors més destacats del campió, que ha perdut el primer punt de la temporada. Ara, els culers afrontaran la F8 de la Copa del Rei durant la propera setmana en busca d'un nou títol.

BM Logroño La Rioja, 28
Barça Lassa, 28

BM Logroño La Rioja: Sergey Hernandez (-), Ilic (7), Tomislav Kusan (2), Javier Muñoz (7), Kukic (3), Juan del Arco (-) i Imanol (4) -set inicial-. Miguel Sánchez (-), Balenciaga (4), Balint Fekete (-), Moreira (1), Eduardo Cadarso (-), Claudio Leandro (-).
Barça Lassa: Möller (-), Raúl Entrerríos (2), Aleix Gómez (2), Thiagus Petrus (1), Dika Mem (6), Ilic (3) i Fabregas (2) -set inicial-. Pérez de Vargas (-), Sorhaindo (-), Andersson (-), Aitor Ariño (1), N'guessan (5), Syprzak (1), Dolenec (1), Pálmarsson (3) i Diocou (1).
Parcials: 4-2 / 6-3 / 8-7 / 11-10 / 14-12 / 17-12 (descans) 18-13 / 19-17 / 22-20 / 24-23 / 26-26 / 28-28 (final)
Àrbitres: Colmenero Guillén i Rollán Martín