Tot a punt per al sorteig de la Copa del Rei

Tot a punt per al sorteig de la Copa del Rei

Se celebrarà el proper dilluns 18 a les 12:00 hores a l’Ajuntament d’Alacant un cop sabuts tots els equips participants en la Final a Vuit després de la disputa dels partits de tornada de les últimes eliminatòries

Aquest dimecres es van disputar els partits de tornada de l’última eliminatòria de classificació per a la Final 8 de la Copa del Rei, i ja es coneixen els vuit equips que participaran en la cita que es disputarà a Alacant entre el 5 i el 7 d’abril. El Bidasoa Irún, el Liberbank Cuenca, el Quabit Guadalajara i l’Ángel-Ximénez Avia Puente Genil es van sumar al Barça Lassa, Ademar León, Fraikin Granollers i BM Logroño La Rioja per completar el quadre de la fase final de la competició que es disputarà al pavelló Pitiu Richel d’Alacant.

Un cop coneguts tots els participants, el proper dilluns 18, a les 12:00 hores, se celebrarà el sorteig del quadre final, en un acte que es farà a l’Ajuntament d’Alacant. Aleshores el Barça Lassa coneixerà el seu rival als quarts de final del divendres 5, així com les eliminatòries d’on sortirien els rivals en el cas d’avançar a les semifinals (dissabte 6) i a la final (diumenge 7). A Alacant, el conjunt blaugrana defensarà un títol que ha aixecat les últimes cinc temporades de manera consecutiva.

En l’última eliminatòria de classificació hi va haver de tot. El Quabit Guadalajara es va classificar gràcies al valor dels gols fora de casa, ja que es va imposar per 22-20 després de caure per 28-26 en l’anada. El mateix li va passar al Puente Genil, que va caure a casa contra el Benidorm per 21-22 però va fer bo el 22-23 de l’anada.

En les altres dues eliminatòries, el Bidasoa Irún es va classificar tot i perdre (31-24) a la pista de l’Helvetia Anaitasuna, gràcies a l’àmplia victòria de l’anada (36-22) a Artaleku. Qui es va classificar amb més folgança va ser el Liberbank Cuenca, que va repetir victòria contra l’únic supervivent de la Divisió d’Honor Plata, el BM Torrelavega: 36-30 en l’anada i 33-28 en la tornada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut