Les dades de la fase de grups de la Lliga de Campions

Les dades de la fase de grups de la Lliga de Campions

El Barça Lassa ha obtingut el bitllet directe als quarts de final després de sumar 24 de 28 punts possibles i sent l’equip amb millor balanç de gols a favor i en contra (+95)

El Barça Lassa va tancar la fase de grups de la Lliga de Campions el dissabte passat amb una nova victòria (30-25) contra el Rhein-Neckar Löwen alemany. En l’anterior jornada l’equip ja s’havia assegurat l’accés directe als quarts de final de la màxima competició europea en certificar la primera posició del grup A.

A continuació repassem les dades que ens ha deixat l’excel·lent fase de grups del conjunt de Xavi Pascual.

· El conjunt blaugrana va tancar la fase de grups amb 12 victòries en 14 partits, sumant 24 dels 28 punts possibles. Les derrotes a les pistes del Rhein-Neckar Löwen i del Telekom Veszprém van ser les úniques ensopegades del Barça Lassa.

· El Barça Lassa va acabar la fase de grups amb el millor balanç de gols a favor i en contra de tota la competició. Els culers han estat el millor atac de la Champions, amb 486 gols, mentre que n’han rebut 391, per a un balanç de +95. Per darrere del conjunt blaugrana hi ha el Paris Saint-Germain (+70) i el Veszprém (+28).

· Dika Mem i Aleix Gómez han estat els màxims golejadors blaugranes de la competició amb 58 gols cadascú. El tercer ha estat Casper Mortensen que, tot i no jugar en les quatre darreres jornades per lesió, ha acumulat 55 gols.

· El rendiment del Barça Lassa durant tota la fase de grups ha estat excel·lent, i en especial al Palau Blaugrana. Com a local, el conjunt culer ha guanyat els set partits que ha disputat, marcant 245 gols (35 de mitjana) i encaixant-ne 191 (mitjana de 27).

· Xavi Pascual ha utilitzat un total de 19 jugadors durant els 14 partits de la fase de grups. Els 18 jugadors que actualment formen la plantilla des de l’arribada de Nemanja Ilic, a més de l’extrem del filial Alex Pascual, que va debutar en l’últim partit contra el Rhein-Neckar Löwen, han participat a la Champions. Yanis Lenne, que va sortir cedit a principi de temporada, no va arribar a jugar cap partit europeu.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut