Refermen el liderat en un duel amb pocs gols (17-21)

Els blaugranes sumen un nou triomf en un duel amb poques dianes i molt disputat

Triomf clau del Barça Lassa contra el segon classificat, el Bidasoa Irún (17-21) en un partit marcat pel baix ritme golejador dels dos conjunts. I és que el resultat al descans era 9-9 i a la represa s’ha mantingut la igualtat fins que un bon parcial barcelonista ha definit la victòria per als de Xavi Pascual.

Primera meitat amb pocs gols

Un partit marcat pels pocs gols des de l’inici del matx i per les bones actuacions dels dos porters, Kevin Möller i Xoan Manel Ledo com bé demostra el marcador el resultat al minut 20 (5-6). Un altre dels noms destacats ha estat Dika Mem. I és que el blaugrana ha estat el màxim golejador en la primera meitat amb 3 gols en els primers 30 minuts de joc.

Després de 25 minuts del Barça Lassa liderant el marcador Bidasoa Irún s’ha situat per davant (8-7), però ràpidament Petrus ha tornat a situar-se per davant en el marcador (9-8, min 26) tot i el bon balanç defensiu del conjunt local. Un fet que ha dificultat l’atac dels de Xavi Pascual.

Es desfà la igualtat

La igualtat s’ha mantingut fins que un parcial d’1-4 ha trencat la igualtat (13-17, min 50) i els blaugranes han obtingut la màxima diferència del matx. Aquesta renta de 4 gols s’ha mantingut fins als darrers minuts del matx. D’aquesta manera, el Barça Lassa referma el liderat a la Lliga Asobal al imposar-se al segon classificat per quatre gols (17-21).

Fitxa del partit:

Bidasoa Irún, 17
Barça Lassa, 21

Bidasoa Irún: Xoan Manel Leo (-), Mikel Zabala (3), Iker Serrano (1), Rodrigo Salinas (-), Thomas Tesoriere (-), Sergio De la Salud (3) i Rudy Seri (1) –set inicial-, Iñaki Cavero (1), Kauli Odriozola (-), Esteban Joaquin Salinas (2), Paco Barthe (-), Leo Renaud-David (1) i Jon Azkue (5).

Barça Lassa: Kevin Möller (-), Aleix Gómez (4), Thiagus Petrus (1), Dika Mem (5), Nemanja Ilic (1), Aron Pálmarsson (2) i Ludovic Fabregas (1) –set inicial-, Victori Tomás (-), Raul Entrerrios (1), Lasse Andersson (-), Aitor Ariño, Timothey N’Guessan, Kamil Syprzak, Jure Dolenec i Gilberto Duarte.

Parcials: 1-2,3-4, 4-5, 5-6, 7-7, 9-9 (descans), 9-11, 10-13, 12-14, 13-17, 15-19, 17-21.

Àrbitres: García Mosquera i Rodríguez Rodríguez.