Els comptes per ser primers de grup

Els comptes per ser primers de grup

Si el Barça Lassa guanya el Kristianstad al Palau aquest diumenge i el Vardar no guanya el seu partit del dissabte contra el Veszprém a casa, el conjunt de Xavi Pascual es classificarà matemàticament per als quarts de final de la Lliga de Campions

El Barça Lassa vol certificar aquesta mateixa setmana la primera posició del grup A de la Lliga de Campions. És el principal objectiu que s’ha marcat el conjunt de Xavi Pascual en aquests moments, i el diumenge tindrà la primera oportunitat amb la visita del IFK Kristianstad al Palau Blaugrana (19:30h). Quan encara queden tres jornades per acabar la fase, els culers poden certificar una primera plaça que li donaria accés directe als quarts de final, evitant la ronda de vuitens.

Diversos escenaris possibles

El primer que ha de fer el Barça Lassa és guanyar el seu partit contra el Kristianstad suec, que lluita amb el Montpeller i el Meshkov Brest per entrar a la següent fase com a sisè de grup. No serà, doncs, un partit senzill ni molt menys. En la jornada del dissabte, el Vardar haurà disputat el seu partit contra el Veszprém a Skopje. Un empat en aquest partit, sumat a la hipotètica victòria culer, donaria l’accés directe del Barça Lassa als quarts de final.

En cas de victòria del Veszprém a Skopje, només hi hauria un cas remot en què el Barça Lassa no seria primer de grup: que els culers perdessin els dos últims partits, i que el Veszprém sumés els quatre punts restants, situant els hongaresos per davant gràcies al goal-average (31-28 a Barcelona i 29-26 a Veszprém). Per últim, en cas de victòria del Vardar en el seu partit, el Barça Lassa necessitaria un punt més en les dues últimes jornades.

Per a Xavi Pascual i el seu equip, tal i com ha reconegut el tècnic, seria molt important evitar la ronda de vuitens de final per gestionar les càrregues físiques de cara al final de temporada. La primera oportunitat per deixar-ho sentenciat serà aquest diumenge, en un duel molt important que requerirà la màxima atenció i el suport de l’afició del Palau Blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut