PRÈVIA - Canvi de xip instantani

PRÈVIA - Canvi de xip instantani

El Barça Lassa rep aquest dimarts l’Atlético Valladolid (18:00h, BarçaTV) en la jornada 18 de la Lliga Asobal, i Raúl Entrerríos va comentar en la prèvia que “caldrà tenir paciència i imposar el nostre ritme”

El Barça Lassa torna al Palau Blaugrana aquest dimarts després d’una setmana amb doble partit a domicili. El conjunt de Xavi Pascual torna a posar-se el xip de la Lliga Asobal després de la derrota europea a la pista del Telekom Veszprém (29-26). Visita el Palau el Recoletas Atlético Valladolid (18:00h, BarçaTV), que és desè classificat i que ha perdut els dos primers partits de la segona volta, contra el Liberbank Cuenca i el Bidasoa Irún.

L’equip va tornar el diumenge d’Hongria, i aquest dilluns ha completat l’únic entrenament previ a la visita del Valladolid. Ho ha fet amb la novetat d’Aron Pálmarsson, que ha fet una part del treball amb el grup. L’islandès va tornar del Mundial amb una lesió muscular a l’adductor de la cama dreta, i si Xavi Pascual ho considera oportú podria disposar del ‘34’ uns minuts sobre la pista.

Visita d’un futur blaugrana

Amb l’Atlético Valladolid visitarà el Palau Abel Serdio, que la propera temporada jugarà al Barça Lassa. El pivot asturià, que és el quart màxim realitzador de la Lliga Asobal amb 91 gols, serà blaugrana a partir del proper 1 de juliol, però aquest dimarts jugarà al Palau com a jugador visitant. Després de l’entrenament previ al partit, Raúl Entrerríos ha atès als mitjans i ha parlat sobre la incorporació de Serdio: “És un pivot destinar a ser important en l’handbol espanyol en els propers anys perquè hi ha pocs jugadors de les seves característiques”. A més, el segon capità blaugrana ha destacat la vessant personal: “És una gran persona i un treballador. Vindrà amb moltes ganes, està il·lusionat amb la nova etapa i encaixarà molt bé al vestidor”.

Entrerríos ha parlat també sobre el partit d’aquest dimarts: “Haurem d’estar molt concentrats tàcticament perquè el Valladolid juga un handbol amb molta continuïtat i connecten molt amb el pivot. Hem de tenir paciència i marcar el nostre ritme”. Aquestes són altres declaracions del ‘9’ blaugrana abans del partit de la jornada 18 de la Lliga Asobal:

“Després d’una derrota tens l’oportunitat de seguir treballant i millor. Hem de mirar sempre endavant”.

“És complicat tornar després d’un Mundial. Vens de jugar d’una altra manera, has de tornar a agafar el ritme amb els companys i hi ha jugadors tocats. Però som el Barça, tenim una gran plantilla i ens hem de refer d'això”.

“Sempre preocupa que hi hagi jugadors que no poden participar, sobretot després de la primera part de temporada que vam fer”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut