PRÈVIA - Com si res no hagués passat

PRÈVIA - Com si res no hagués passat

El Barça Lassa reprèn la Lliga de Campions després de nou victòries consecutives abans de l’aturada del Mundial i, tot i les baixes, buscarà un nou triomf a la pista del Telekom Veszprém, una de les més complicades (17:30h)

El Barça Lassa reprèn aquest dissabte (17:30h) la Lliga de Campions amb la visita al Telekom Veszprém hongarès després de l’aturada de les competicions per la disputa del Mundial. 69 dies després de l’últim partit, els blaugranes tornaran a vestir-se la samarreta de la Champions per seguir perseguint l’objectiu d’assegurar la primera posició del grup A.

Fins al moment el camí del conjunt de Xavi Pascual a la màxima competició continental ha estat immaculat. Després de la derrota inaugural, els culers van encadenar nou victòries que el van situar al capdavant del grup amb un ampli marge respecte dels seus perseguidors. Ara mateix li treu tres punts al Vardar, però els macedonis han jugat un partit més. A falta de quatre jornades per al final de la fase de grups, el Barça Lassa té a prop estalviar-se els vuitens de final.

Tres baixes i un possible debut

El retorn a la Champions, però, no serà gens fàcil. Els blaugranes han viatjat a Veszprém amb tres baixes molt importants conseqüència del Mundial: Casper Mortensen, que va ser intervingut aquest divendres i estarà uns cinc mesos de baixa, Aron Pálmarsson i Cédric Sorhaindo. Així, Xavi Pascual s’ha endut a Hongria només 15 jugadors, en una convocatòria en què destaca la presència de Nemanja Ilic, extrem esquerre de 28 anys que ha arribat aquesta setmana a Barcelona cedit pel Fenix Toulouse per ocupar el lloc de Mortensen. El serbi, doncs, podria debutar com a culer al Veszprém Arena.

Els Veszprém – Barça són un clàssic d’Europa. Des que s’enfrontessin per primera vegada l’any 1986, hongaresos i culers s’han vist les cares en 20 ocasions, amb 14 victòries dels catalans, un empat i cinc triomfs hongaresos. A banda del duel de la primera volta al Palau, en què el Barça Lassa es va imposar per 31-28, l’última vegada que van coincidir va ser el curs 2016/17. Aleshores, a la fase de grups va haver una doble victòria culer (26-23 a Barcelona i 22-25 a Veszprém), però en el partit pel tercer i quart lloc de la Final Four de Colònia el triomf va ser hongarès (34-30).

L’equip va viatjar a terres hongareses aquest divendres al matí, i a la tarda va fer l’últim entrenament de preparació al pavelló Noszlopy de Veszprém. Aquest dissabte, al Veszprém Arena, Xavi Pascual celebrarà 10 anys des que va assumir el càrrec d’entrenador del primer equip.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut