Mortensen estarà uns cinc mesos de baixa

Mortensen estarà uns cinc mesos de baixa

L’extrem danès ha estat intervingut amb èxit aquest divendres del trencament del menisc extern del genoll esquerre

El jugador del primer equip d’handbol del Barça Lassa Casper Mortensen ha estat intervingut avui amb èxit del trencament del menisc extern del genoll esquerre. La operació ha anat a càrrec del doctor Monllau sota la supervisió dels Serveis Mèdics del FC Barcelona. El temps de baixa aproximat serà d’uns cinc mesos.

D’aquesta manera, l’extrem danès es perdrà el que resta de temporada, i en el seu lloc el Club ha incorporat el serbi Nemanja Ilic en qualitat de cedit pel Fenix Toulouse. Mortensen es va fer la lesió durant la disputa del Mundial d’Alemanya i Dinamarca, en què la selecció escandinava va guanyar la medalla d’or.

Guardonat per l’EHF

Al mateix temps que Mortensen passa per un moment complicat a causa de la lesió, ha estat reconegut per l’EHF. El danès ha rebut la distinció de Millor Jugador de l’EHF del 2018, en una votació que va necessitar un desempat contra Diego Simonet, del Montpellier. Mortensen ha rebut el guardó després de proclamar-se màxim golejador de la Bundesliga la temporada passada, i ser un dels màxims golejadors del Barça Lassa en el primer tram de la present edició de la Lliga de Campions.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut