Xavi Pascual: “No hem de pensar en el marge que tenim”

Xavi Pascual: “No hem de pensar en el marge que tenim”

Abans del retorn de la Lliga de Campions, el tècnic blaugrana ha reconegut que “l’objectiu és ser primers de grup”, però ha advertit que la pista del Veszprém és una de les més difícils d’Europa

El Barça Lassa reprendrà aquest dissabte el seu camí a la Lliga de Campions, que fins ara ha estat impecable. El conjunt blaugrana lidera el grup A amb un ampli marge de punts sobre el Vardar, que ja ha guanyat el seu partit d’aquesta jornada. Tot i això, Xavi Pascual s’ha mostrat prudent de cara als últims partits de la fase de grups abans del partit a la pista del Veszprém. “No hem de pensar en el marge de punts que tenim; anirem a guanyar com sempre fem”, ha dit el tècnic en acabar l’entrenament d’aquest dijous.

L’equip viatjarà aquest divendres a primera hora cap a Budapest, i des d’allà es desplaçarà a Veszprém, on entrenarà a la tarda per acabar de preparar el partit. Pascual ha advertit davant dels mitjans que “serà un partit dificilíssim i molt important”, i ha afegit: “El Veszprém Arena és una de les pistes més difícils d’Europa, i juguem contra un tros d’equip”.

A falta de quatre partits per al final de la fase de grups, Xavi Pascual ha reconegut que “l’objectiu és quedar primers de grup”, però ha afegit: “Tenim punts d’avantatge però veiem que es poden donar tot tipus de resultats”. El Barça Lassa es trobarà aquest dissabte un Veszprém que dirigeix el català David Davis des de fa pocs mesos. “Han canviat algunes coses, no són ni millor ni pitjor equip; cada entrenador posa el seu segell, i en el seu cas es veu clarament en l’equip”, ha explicat Pascual.

Abans de viatjar cap a Hongria, el tècnic blaugrana ha informat que la convocatòria estarà formada pels 15 jugadors disponibles del primer equip. I és que els blaugranes acumulen les baixes per lesió de Casper Mortensen, que serà operat aquest divendres, d’Aron Pálmarsson i de Cédric Sorhaindo. “Tenim tres jugadors molt importants fora de l’equip i hem de pensar en recuperar-los com abans millor, però fer-ho bé, no mirant a curt termini”, ha sentenciat Xavi Pascual.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut