Triomf incontestable en la tornada a l’acció (38-22)

Els de Xavier Pascual superen amb solvència el conjunt madrileny després de l’aturada pel Mundial

Després d’aconseguir la Copa Asobal i de la pausa de la competició per la disputa del Mundial de seleccions, ha tornat la Lliga Asobal al Palau Blaugrana. El Barça Lassa ha superat amb solvència el Secin Group Alcobendas (38-22) en el duel corresponent a la jornada 16 de la Lliga Asobal. El màxim golejador blaugrana ha estat Dolenec amb 8 gols en un matx dominat de principi a fi pels culers.

El duel ha començat amb atacs força travats per part d’ambdós conjunts (2-2, min 5) i amb les defenses imposant-se clarament als atacs (3-3, min 10). Però a partir de les bones intervencions d’un Möller pletòric i la verticalitat de Dolenec, amb 5 gols al descans del matx i 8 en tot el partit, els de ‘Pasqui’ han col·locat el primer avantatge a l’electrònic (7-4, min 17).

Intractables des de la defensa

La gran actitud defensiva blaugrana han propiciat un parcial de 5-0 que ha fet créixer la diferència al marcador i s’ha arribat al descans amb el 16 a 8 favorable al Barça Lassa. Després del pas pels vestidors, de la mà d’un atrevit Àlex Pascual (tres dianes) gairebé consecutives, el Barça Lassa ha marcat la batuta del joc (20-10, min 36).

En aquest tram de duel, la intensitat defensiva culer ha generat moltes dificultats al conjunt madrileny per trenar accions ofensives. I a partir de la defensa, els barcelonistes han aprofitat la velocitat d’un Víctor Tomás elèctric al llarg de tot el duel i han seguit augmentant la diferència (27-14, min 45).

Piconadora de gols culers

En els darrers compassos del duel, el Barça Lassa ha aprofitat el seu poder ofensiu i ha augmentat encara més el registre golejador. Els contracops, combinats amb el gran encert de cara la porteria visitant, han acabat certificant el 16è triomf consecutiu en la competició domèstica, que referma el liderat i deixa molt bones sensacions per als propers compromisos.

LA FITXA TÈCNICA

Barça Lassa, 38
Alcobendas,
22

Barça Lassa: Möller (p), Víctor Tomàs (6), Andersson (2), Syprzak (3), Dolenec (8), Duarte (4) i Àlex Pascual (5) – set inicial – Entrerríos (1), Ariño (1), N’Guessan (2), Aleix (2), Petrus (-), Mem (1), Fabregas (1), Knorr (2).

Alcobendas: Patostky (p), Pelidija (3), Manuel (5), Velasco (2), Crespo (1), Gimeno (1) i Nieto (4) – set inicial – Santiago (1), Nevado (-), Alfonso (3), Torres (p), Ortega (-), Gutiérrez (1), Martín (1), Thorsson (-), Rodríguez (-).

Parcials: 2-2 / 3-3 / 4-3 / 8-6 / 12-7 / 16-8 / 19-10 / 23-12 / 27-14 / 30-16 / 35-20 / 38-22

Àrbitres: Pascual Sánchez i Luque Cabrejas