28. Alex Pascual

Extrem

202009-Fitxa-Web-1920x1080_01-28
Extrem esquerre de brega, ràpid de cames i amb recursos en el llançament

Alex Pascual va arribar a les categories inferiors de la secció en edat infantil després de ser porter de futbol al Benjamí del Barça. Un cop fet el canvi d’esport, l’Alex va anar destacant a l’extrem esquerre en totes les categories fins que va debutar amb el primer equip el 4 de desembre del 2018, en un partit de Lliga Asobal al Palau Blaugrana contra el Teucro. El mateix dia que ho feia també el seu amic i company Mamadou Diocou. Aquell dia la seva carta de presentació van ser sis gols en vuit llançaments.

Durant la temporada 2018/19 també va debutar en la Lliga de Campions, en el partit contra el Rhein-Neckar Löwen al Palau (2 de març del 2019). En tota la temporada va acabar jugant 10 partits, en què va marcar 24 gols, tots a la Lliga Asobal. La temporada següent la lesió de Mortensen, sumada al seu bon rendiment, li va obrir les portes a tenir més protagonisme al primer equip. Durant el curs 2019/20, Pascual va jugar 39 partits i va marcar 100 gols.

PERFIL TÈCNIC

Alex Pascual és un extrem esquerre de brega, ràpid de cames i amb recursos en el llançament. La falta de centímetres la compensa amb la força de cames, que li permet fer llançaments amb poc espai de maniobra. Format a les categories inferiors del Barça des de l’edat infantil, ha anat cremant etapes fins arribar a debutar amb el primer equip, alternant les aparicions al Palau amb la capitania del filial.

Lloc de naixement
Vigo
Pes
75kg
Alçada
180cm

Totes les notícies

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut