Barça Lassa B 26–26 Handbol Bordils: El derby acaba en taules

En un partit molt igualat, barcelonins i gironins acaben igualant un emocionant encontre

Un derbi és sempre quelcom més que un partit. Per molts precedents, estadístiques, diferències a la classificació... són un tipus de partit on tot pot passar i on la intensitat amb la que és juga els fan diferents, com han demostrat avui els joves de Roi Sánchez i l’Handbol Bordils, entrenat per l’exblaugrana Sergi Catarain.

Els primers minuts del partit venien marcats per un domini de les defenses d’ambdós conjunts sobre els atacs. Tot i això, els joves de Roi Sánchez assolien diferencia en el marcador (8-5) en el minut 16 de la primera part. El partit tenia tots els components d’un derbi i els gironins giraven el marcador (9-10), a manca de poc més de 8 minuts per al descans. La igualtat persistia en el marcador i s’arribava al descans amb un empat a 13.

L’inici de la segona part es mantenia la tònica de la fi de la primera part i el marcador es movia en empats i en diferències mínimes entre els dos equips. A l’equador del període Bordils manava per 19 a 20.

En els cinc darrers minuts els gironins continuaven un gol per sobre (23-24) i tot apuntava que el partit es decidiria en els darrers instants. El blaugrana Tremps deixava l’empata a 25 a menys de dos minuts. A 23 segons del final, l’Aleix Gómez establia el 26 a 25  després d’un llançament des de els set metres.

La pilota era per Bordils i va assolir una falta a manca de 3 segons i en el darrer segon Palahí aconseguia el definitiu empat a 26.