Barça B - Trops Màlaga: Debut amb victòria (23-21)

Barça B - Trops Màlaga: Debut amb victòria (23-21)

El filial blaugrana venç a la Ciutat Esportiva, en la primera jornada de la Divisió d'Honor Plata

El Barça B ha començat la temporada amb una victòria important. Perquè no ha estat fàcil, malgrat el bon inici, i ha necessitat ser molt efectiu i mostrar la seva millor cara per endur-se el triomf. I és que el Trops Màlaga, que s’ha refet als bons primers minuts blaugrana, ha arribat a dominar de 4 gols el marcador a falta d’11 minuts per al final, però el Barça B ha aprofitat el desencert visitant i les errades defensives per poder imposar-se (23-21). 

Un partit, disputat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, que ha comptat amb la presència de l’entrenador del primer equip, Carlos Ortega, que ha visitat el pavelló d’handbol per seguir l’evolució dels jugadors del filial. Allà ha coincidit amb David Barrufet, ex mànager de la secció, que ha anat veure jugar el seu fill Ian Barrufet.

Reacció blaugrana

El Barça B ha sortit molt endollat i amb un ritme elèctric i intens, amb un parcial de 3-0. Però el Màlaga, que ha aprofitat els errors ofensius i les aturades de Jorge Oliva, ha pogut marxar al descans per davant en el marcador (11-13, min 30).

Un guió que s’ha mantingut a la represa fins al 17-21 que reflectia el marcador al minut 19. Però, a partir d’aquí, el Barça B ha reaccionat i, amb un joc ràpid, una millora en la solidesa defensiva i un parcial de 9-3, ha pogut endur-se finalment el triomf (23-21).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut