Barça B – BATHCO BM Torrelavega (26-34): Derrota davant el líder

Els joves blaugranes cauen davant un dels candidats a l’ascens

El líder de la competició i màxim candidat a l’ascens visitava la Ciutat Esportiva Joan Gamper, a la cinquena Jornada del grup d’ascens a la Lliga Asobal. Els blaugranes venien de la derrota a Antequera i volien tornar a mostrar la seva millor cara davant el rival més exigent de la categoria. A la primera part el bon inici blaugrana els va posar per davant però els visitants van reaccionar i al descans guanyaven per 13 a 16.

A la segona part, el Barça B va veure com els visitants s’anaven distanciant i no va poder recuperar tot i que els de Roi Sánchez van lluitar i van demostrar la seva entrega i el seu esperit competitiu.

Dues cares

Inici intens on els dos equips jugaven amb velocitat. El treball en defensa blaugrana, els hi donava avantatge en el marcador (7-4) en el minut 10 de partit. El partit era molt igualtat però els joves de Roi Sánchez continuaven manant en el marcador (9-7) en el minut 15 de partit.

Passaven els minuts i es mantenia la tònica fins el BM Torrelavega va capgirar el marcador (11-12) en el minut 22 i el tècnic blaugrana, Roi Sánchez, va demanar temps mort per recomposar les files locals.  A partir d’aquell moment els càntabres van manar a l’electrònic i al descans dominaven per 13 a 16.

Lluitant fins a la fi

En el segon temps, les diferències, a favor dels visitants, es mantenien estables durant els primers minuts de joc. El Barça B ho intentava però el líder de la categoria anava a més i establia el 17 a 24, en el minut 41 de partit. Els joves blaugranes cercaven canviar el ritme del partit però un experimentat BM Torrelavega seguia mantenint el resultat al seu favor.

Restaven 9 minuts per a la fi del partit i els visitants tenien una renda de 6 gols (23-29). Tot i els intents blaugranes, aquesta renda era majúscula i els càntabres es van emportar els 3 punts per 26 a 34.

Aquí podeu consultar les dades del Barça B – BATHCO BM Torrelavega (26-34)