Barça B – Cajasur CBM (37-28): Velocitat de creuer

Els blaugrana segueixen en un gran moment de joc i obtenen un nou triomf

El Barça B d’handbol arribava, a la 3ª  jornada de la fase pel títol, establert en un segon lloc i en un bon moment de forma. Davant tenia els cordovesos del Cajasur que, situats en el vuitè lloc, cercaven un triomf per escalar posicions. En els primers 30 minuts el Barça va aprofitar l’atac de set rival per començar a assolir distàncies i dominar el primer temps per 6 gols de diferencia. En el segon temps, els intents dels visitants per reduir la distància van ser infructuosos, ja que davant es van trobar amb un Barça B molt ferm i que pràcticament un handbol molt atractiu s’està mostrant en un gran estat de forma.

Identitat blaugrana

El partit s’iniciava amb els visitants atacant de set però aquest fet no ha inquietat als joves de Roi Sánchez que, amb 3 gols des de el camp blaugrana, aprofitant la manca de porter visitant, arribaven al minut 8 amb un 7 a 2 favorable i amb el conseqüent temps mort visitant per aturar el joc local.

Els signes d’identitat blaugrana, defensa i sortida amb la velocitat a més a més d’un joc posicional ben treballat, feien que el Barça B dominés per 9 a 3 a l’equador del primer temps. A destacar la feina sota pals de Domenech i J.González.

El Cajasur assentava més el seu joc però els locals es mantenien ferms en el marcador (14-9) a sis minuts pels descans. Un descans on els blaugranes dominaven per 18 a 12.

Velocitat d’execució

Tot i l’empenta amb que el Cajasur CBM ha sortit a la segona part, el Barça B seguia amb el partit controlat (22-16) en el minut 37 de partit. La sobrietat i la maduresa en el joc blaugrana eren claus per seguir controlant el partit.

El treball defensiu dels de Roi Sánchez els hi permetia sortir amb velocitat i mantenir el marcador al seu favor (29-23) sense patir en excés, en el minut 48 de joc. Els minuts passaven i el Barça B continuava manant a la pista de la Ciutat Esportiva Joan Gamper amb bona defensa, sortia al contraatac i cercant les millors opcions a l’atac posicional.

El segon equip blaugrana s’emportava el triomf per 37 a 28, i continuava lluitant per assolir el títol de la segona categoria de l’handbol estatal

Aquí podeu consultar les dades del Barça B – Cajasur CBM (37-28)