Barça B – BM Alcobendas (40-28): Inici amb victòria

Els blaugranes s’imposen demostrant la seva solidesa com equip

El Barça B iniciava la segona fase de la competició, en la lluita pel títol, amb 11 punts i en segon lloc de la taula. S’acumulaven els punts obtinguts contra els equips classificats de la primera fase i es juga davant els equips de l’altre grup. L’Alcobendas començava amb 7 punts i en 6è lloc de la taula. A l’inici del partit el joc blaugrana va ser molt ràpid i efectiu i els hi va permetre arribar al descans dominant per 18 a 16. A la segona part, tot i els minuts en desavantatge numèrica, degut a les exclusions, la fermesa del joc blaugrana els hi va possibilitar assolir un triomf de mèrit.

Inici espectacular

El partit començava amb el Barça B demostrant la seva identitat: Bona defensa i velocitat, cosa que els hi permetia dominar el marcador amb un 4 a 0 en el minut 6 de partit. Els visitants demanaven temps mort, en el minut 9 i amb resultat de 6 a 1, per parar l’allau de joc blaugrana.

Poc a poc els d’Alcobendas es van aposentar i reduïen la diferència (8-6) en el minut 15, tot i que el ritme del partit el marcava el Barça B. Un ritme que el permetia seguir per sobre (16-11) a menys de 5 minuts pel descans. A la fi del primers 30 minuts el 18 a 16 deixava tot obert de cara al segon temps

Un equip sòlid

Els joves de Roi Sánchez sortien decidits a posar terra per mig i endur-se el partit. Un 23 a 18 en el minut 38 donava fe de la bona sortida del Barça B, en el segon temps. La maquinaria blaugrana no tenia aturador i en el minut 41 un 26 a 20, obligava a l’entrenador del BM Alcobendas a demanar temps mort.

Tot i les exclusions, el Barça B es mantenia ferm i en el minut 47 guanyava per 31 a 23 i començaven a encarrilar el triomf. El BM Alcobendas intentava recuperar posant més intensitat defensiva i amb atacs més ràpids però es trobava amb uns blaugranes molt ben posicionats a la pista de la Ciutat Esportiva de Sant Joan Despí.

Els locals marxaven per 10 gols (35-25) en el minut 53 i tot apuntava que els punts restarien a casa i així va ser amb un triomf del Barça B per 40 a 28.

Aquí podeu consultar les dades del Barça B – BM Alcobendas (40-28)