Barça B – UBU San Pablo Burgos: El filial deixa lligada la primera posició (34-28)

Barça B – UBU San Pablo Burgos: El filial deixa lligada la primera posició (34-28)

Els blaugranes s’imposen al segon classificat en un gran partit a la Ciutat Esportiva Joan Gamper i assegura el liderat del seu grup a falta de dues jornades

El Barça B d’handbol ha superat aquest dissabte al UBU San Pablo Burgos a la Ciutat Esportiva Joan Gamper (34-28) i ha assegurat la primera posició del seu grup en la fase regular de la Divisió d’Honor Plata. El conjunt de Roi Sánchez ha manat durant els 60 minuts i ha sumat la 13a victòria en 16 partits. Ara avantatja en quatre punts al seu rival, que és el segon classificat, a falta de dues jornades per disputar-se. Alejandro Barbeito, amb 9 gols, i Aleksandar Cenic, amb 7, han estat els màxims golejadors culers.

Iniciativa des de l’inici

Com feia preveure la situació dels dos equips en la classificació i el rendiment en les últimes jornades, el partit ha començat elèctric i disputadíssim. El ritme era molt alt i hi havia molt contacte a les dues bandes de la pista. El filial blaugrana ha pres la iniciativa en el marcador ben aviat amb contraatacs ràpids, i després del 5-5 els de Roi Sánchez han obert una escletxa de cinc gols (10-5, min 15) des de la defensa.

Una fase de la primera part amb errors en el llançament per part local han permès que el San Pablo Burgos s’apropés en el marcador fins al 10-8. Amb una àmplia rotació, però, el Barça B ha pogut refer-se i ha tornat a aconseguir un bon avantatge. Amb un últim gol de Cenic els blaugranes han anat als vestidors amb quatre gols de marge (17-13).

Asseguren els dos punts

Davant d’un dels rivals potents de la categoria, el filial no es podia permetre cap minut de desconnexió. I no ho ha fet. Quatre gols consecutius d’Alejandro Barbeito han ampliat l’avantatge en l’inici de la segona part (23-17). El ritme continuava sent molt alt per part dels dos equips, però els blaugranes manaven amb comoditat. El San Pablo Burgos ha amenaçat d’ajustar el marcador en els minuts finals, però la intensitat blaugrana ha evitat qualsevol ensurt.

S’ha entrat en la recta final de partit amb quatre gols de marge per als de Roi Sánchez. Una diferència que fins i tot ha crescut abans de la botzina final: 34-28. Dos punts que asseguren la primera posició del filial en la fase regular, ja que avantatgen en quatre punts al segon classificat a falta dues jornades per disputar-se.

[+] Consulta aquí les estadístiques del Barça B - UBU San Pablo Burgos.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut