Roi Sánchez, nou entrenador de l’TVB Stuttgart

Roi Sánchez, nou entrenador de l’TVB Stuttgart

El tècnic del Barça B d’handbol s’incorporarà a l’equip alemany quan finalitzi l’actual temporada

L’actual entrenador del Barça B d'handbol, Roi Sánchez, serà el nou entrenador del TVB Stuttgart de la Bundeslliga d’handbol alemanya a partir de la propera temporada. Roi Sánchez continuarà dirigint el segon equip blaugrana fins a la fi de l’actual temporada.

Retorn a Alemanya

Roi Sánchez dirigeix al filial blaugrana des de la temporada 2017/18 i va compaginar aquesta tasca amb la d’entrenador de porters del primer equip durant les temporades 2018/19 i 2019/20. Sánchez ha dirigit al segon equip a la Divisió d’Honor Plata, segona categoria de l’handbol estatal. Actualment el filial ocupa la primera posició del grup A, amb 12 victòries en 14 partits.

Aquesta serà la segona etapa del tècnic gallec a Alemanya. Va arribar a Barcelona des del TSV Hannover-Burgdorf alemany, on feia dues temporades que treballava a com a segon entrenador.

Sánchez es va iniciar en el món de l'handbol a l'històric Acadèmia Octavio de Vigo, on va treballar en les categories de formació i va ser entrenador ajudant del primer equip de club gallec a la Lliga Asobal.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut