Barça B – Horneo Sporting Alicante : Cinquena victòria del filial! (37-33)

El conjunt blaugrana ha aconseguit imposar-se en el duel corresponent a la quarta jornada de la Divisió d’Honor Plata

Cinc victòries en sis partits. El Barça B segueix sumant triomfs en el Grup A de la Divisió d’Honor Plata després del bon paper realitzat aquest dimecres davant l’Horneo Sporting Alicante.

En el duel corresponent a la quarta jornada, els joves de Roi Sánchez s’han mostrat encertats des del principi i també s’han mantingut ferms quan els visitants aconseguien igualar el marcador. Dos gols de Diocou en l’últim minut permetien arribar al descans amb un lleuger avantatge (18-15).

La segona meitat també ha començant amb una diana de Diocou i dos encerts més d’Artur Parera i del capità David Roca, que ha posat el 20-15 al marcador amb un llançament des dels set metres.

Dues intervencions de Roberto Domènech permetien frenar la reacció visitant i afrontar els últims 15 minuts de joc amb un 26-21 al marcador. L’equip blaugrana ha sabut gestionar l’avantatge, mantenint també el domini en uns últims cinc minuts de joc per acabar 37 a 33 gràcies a una última acció de Nil Orts.

Amb aquest triomf, el filial segueix en les posicions capdavanteres del Grup A, empatat a deu punts amb l’Acanor Novás Valinox.