Victòria contundent contra el Teucro (47-24)

El filial s’imposa al conjunt gallec gràcies a una primera part esplèndida

El Barça B ha superat amb contundència el SD Teucro per 47-24 en la que ha estat la 6a jornada de la divisió d’honor plata. Els de Roi Sánchez han sumat el quart triomf del curs a la categoria i segueixen a la part alta de la classificació.

El partit ha estat controlat en tot moment pel filial, que després del 3-3 dels primers compassos ha agafat la directa i ha marxat per set gols, 12-5, al minut 11. Des d’aleshores i fins al final de la primera part els catalans han mantingut l’avantatge i l’han ampliat fins al 26-13 amb el qual s’ha arribat al descans.

Calia seguir amb bones sensacions durant la segona part i així ha estat. L’avantatge s’ha anat ampliant fins al 19 gols de renda (40-21) del minut 51 amb quatre gols gairebé consecutius de Zarzuela. El resultat final de 47-24 ha evidenciat el gran paper dels joves blaugranes, que no s’han relaxat en cap moment.