El calendari de la Divisió d’Honor Plata 20/21

El calendari de la Divisió d’Honor Plata 20/21

El Barça B de Roi Sánchez competirà en el Grup A de la segona categoria, que arrencarà el 26-27 de setembre amb un derbi contra l’Handbol Bordils a la Ciutat Esportiva Joan Gamper

Fa uns dies es van donar a conèixer els formats de les competicions tant de la Lliga Sacyr ASOBAL com de la Divisió d’Honor Plata, i aquest dilluns s’ha conegut el calendari de la segona categoria, on competeix el Barça B. Aquesta temporada la competició canvia de format, i passa a disputar-se en dos grups de 10 equips. El filial blaugrana va quedar enquadrat en el Grup A juntament amb el SD Teucro, el UBU San Pablo Burgos, el Disiclín Balonmán Lalín, l’UE Sarrià, l’Horneo Sporting Alicante, el Sant Martí Adrianenc, l’Handbol Bordils, el HC Playasol Eivissa i l’Acanor Atlético Novás.

La competició arrencarà el cap de setmana del 26 i 27 de setembre, i ho farà amb un derbi entre el Barça B i l’Handbol Bordils a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. L’última jornada de la lliga regular es disputarà l’últim cap de setmana de febrer (27-28) del 2021, quan el Barça B jugarà un altre derbi com a local, en aquest cas contra el Sant Martí Adrianenc.

En el Grup B competiran els següents equips: Cajasur CBM, Trops Málaga, l'Ikasa Madrid, el Vestas Alarcos Ciudad Real, el Zamora Rutas del Vino, l'Amenabar Zarautz ZKE, l'Iberoquinoa Antequera, el Ford Alisauto Torrelavega, el Trapagarán i el BM Alcobendas.

La primera fase es disputarà a doble volta entre els 10 equips de cada grup. Els cinc millors classificats de cada grup disputaran una segona fase pel títol, mentre que els altres cinc equips de cada grup jugaran per la permanència. Els dos primers de la fase per l’ascens pujaran de categoria, mentre que els cinc pitjors de la fase de permanència perdran la categoria.

Repassa el calendari complet de la Divisió d'Honor Plata.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut