Barça B – BM Alcobendas: S’allarga la mala ratxa (33-42)

El filial blaugrana encadena la quarta derrota consecutiva en la visita del conjunt madrileny a la Ciutat Esportiva Joan Gamper; Diocou, amb vuit gols, ha estat el màxim golejador blaugrana

El Barça B d’handbol ha encadenat aquest dissabte la quarta derrota consecutiva a la Divisió d’Honor Plata. El conjunt de Roi Sánchez, que inaugurava la jornada 16 rebent la visita del BM Alcobendas, no ha tingut opcions en cap moment del partit i ha acabat caient contra els madrilenys (33-42). Mamadou Diocou, amb vuit gols, i Adrià León, amb set, han estat els màxims realitzadors blaugrana.

El filial arrencava el partit a remolc del seu rival, sense trobar situacions clares de llançament i patint en defensa. Les errades de cara a porteria no permetien als culers apropar-se en el marcador, i en defensa, tot i alternar els sistemes 6-0 i 5-1, no aconseguien frenar la sagnia de gols de l’Alcobendas (11-15, min 23). Abans d’arribar al descans els gols de Barbeito i Diocou ajustaven una mica el marcador (16-18, min 29), però els blaugranes marxaven al vestidor amb tres de desavantatge (17-20).

En la represa el Barça B semblava sortir amb un altre aire, i en pocs minuts aconseguia igualar el marcador (21-21, min 34). Però no era suficient per capgirar el partit, ja que l’Alcobendas tornava a situar-se per davant i no permetia cap reacció més dels locals. Amb el tècnic Roi Sánchez expulsat per protestar, l’equip acabava desesperat amb algunes decisions arbitrals. Els nervis no permetien als blaugranes intentar donar emoció als darrers minuts, i acabarien cedint els dos punts.

Amb aquest resultat, el Barça B suma la quarta derrota consecutiva, i encara no coneix la victòria en el 2020. Els nois de Roi Sánchez tornaran a intentar capgirar la situació en el proper partit, que serà el diumenge vinent, a les 12.30 h, a la pista del MMT Seguros Zamora.

Aquí podeu consultar les dades del Barça – BM Alcobendas.