Barça B – Trops Màlaga (41-32): Tanquen l’any amb victòria

Un alt ritme de joc és clau en el triomf blaugrana

El Barça B d’handbol tancava l’any amb un partit ajornat de la sisena jornada. Els catalans volien tancar l’any amb un triomf i a la primera part van assolir una renda destacada, gràcies a jugar amb una ritme alt de joc, en un partit que va comptar amb la presència de Jordi Argemí, directiu responsable de la secció.

En els segons 30 minuts de joc els visitants van utilitzar l’atac de set jugadors, que al principi els va servir per poder reduir una mica la distància a l’electrònic, però que no va fer dubtar en cap moment del triomf local

Alta intensitat

La sortida blaugrana va ser força encertada. En els primers cinc minuts ja dominaven per 4 a 1, amb un bon atac i una defensa sòlida. El treball defensiu, la transició atac-defensa i el treball a la porteria de Revuelta, els mantenia al capdavant (11-5) en el minut 15 de partit.

La dinàmica del partit era d’un alt ritme d’execució blaugrana. El contraatac i l’atac estàtic dels joves de Roi Sánchez era d’alta velocitat i els fruits a la feina desenvolupada es continuaven veient al marcador (17-9) en el minut 21. Amb el mateix guió va continuar la primera part, per finalitzar amb un 21 a 12 que donava fe del que s’havia vist a la pista blaugrana.

Recursos davant l’atac de set

A la segona part, i veient que la diferència era favorable als blaugranes, el Trops Màlaga jugava amb atacs de set jugadors. Un fet que els suposava reduir la distància (26-21) en el minut 41 i que el tècnic blaugrana Roi Sánchez va intentar contrarestar demanant temps mort.

Sortint d’aquest temps mort, els joves blaugrana van tornar a tenir bona dinàmica de joc, van adaptar la defensa a l’atac de set i van tornar a agafar més aire (34-24) en el minut 48. Tot i els esforços del Trops Màlaga, el control del partit va ser blaugrana, que van resoldre amb solvència.

Aquí podeu consultar les dades del Barça B – Trops Málaga (41-32)