Sis jugadors del filial per completar el grup

Sis jugadors del filial per completar el grup

Mamadou Diocou, Roberto Domenech, Diego Cadelo, Albert Pujol, Robert Rosell i Pau Oliveras treballen aquests dies sota les ordres de Xavi Pascual a Encamp

El Barça s’està preparant aquests dies a Encamp per a l’inici d’una nova temporada, igual d’exigent que sempre. És per això que, com en els darrers cursos, Xavi Pascual compta amb un grup de jugadors del filial per completar el grup de treball en terres andorranes. A l’espera de la incorporació de Thiagus Petrus, que ha disputat els Jocs Panamericans amb la selecció del Brasil, i la recuperació de Casper Mortensen, el tècnic del Barça compta amb un total de sis jugadors del filial: Mamadou Diocou, Pau Oliveras, Robert Rosell, Diego Cadelo, Albert Pujol i Roberto Domenech, aquest últim del juvenil. Els presentem:

Mamadou Diocou

L’extrem dret madrileny d’origen senegalès ja sap el que significa jugar amb el primer equip. Va debutar la temporada passada, el 4 de desembre del 2018, en el partit de Lliga Asobal al Palau Blaugrana contra el Teucro. Nascut l’any 2000, Diocou és internacional en categories inferiors amb la selecció espanyola, i en les últimes setmanes ha disputat el Mundial Junior tot i estar en edat juvenil. És un extrem ràpid, amb bon salt, bona mà i que defensa d’avançat.

Pau Oliveras

Jugador polivalent que, igual que Diocou, va participar amb la selecció espanyola en el darrer Mundial Junior. Oliveras, de la generació del 1998, és un lateral esquerre que també pot actuar en l’extrem esquerre o com a central. Es tracta d’un jugador ràpid i explosiu que compta amb un físic potent i que pot defensar d’avançat. Acostuma a protagonitzar accions espectaculars en atac. Va debutar fa dues temporades amb el primer equip: el 7 de novembre del 2017, al Palau, contra el Liberbank Cuenca.

Robert Rosell

Pivot nascut l’any 2001. Tot i ser juvenil de segon any formarà part de la plantilla del filial de Roi Sánchez a la Divisió d’Honor Plata. L’any passat va participar en l’Europeu juvenil amb la selecció espanyola, i es caracteritza per ser un jugador amb bones mans que aprofita la seva corpulència en la línia de sis metres. La temporada passada va compaginar el filial amb el juvenil, equip en què va ser peça clau en la consecució del subcampionat d'Espanya de la categoria.

Diego Cadelo

És una de les noves incorporacions del filial per aquesta temporada. Es tracta d’un lateral esquerre nascut l’any 2000 a Suances (Cantàbria) que prové del BM Torrelavega, on la temporada passada va arribar a debutar a la Divisió d’Honor Plata. Ha participat en entrenaments amb la selecció espanyola juvenil, i la seva principal virtut és el llançament exterior.

Albert Pujol

Incorporació d’experiència per al filial de Roi Sánchez. Albert Pujol té 28 anys i trajectòria a la Lliga Asobal. Es va formar al BM Granollers, va arribar a jugar a la màxima categoria amb el conjunt vallesà i després va fitxar pel Benfica, a Portugal. Va tornar a Espanya per jugar amb el Bada Osca, i l’última temporada la va disputar amb l’Helvetia Anaitasuna. Es tracta d’un especialista defensiu que també pot ajudar en la primera línia d’atac. Disputarà els amistosos de la pretemporada amb el primer equip.

Roberto Domenech

Porter de l’any 2002 que formarà part de la plantilla del juvenil i ocuparà la plaça de tercer porter del filial. Nascut a Alacant, va començar la seva formació a l’Agustinos i ha estat internacional en l’equip promeses de la selecció espanyola. Comença la seva quarta temporada com a blaugrana, i aquests dies s’entrena en companyia de Gonzalo Pérez de Vargas i Kevin Möller. El curs passat, tot i ser juvenil de primer any, va ser clau en el subcampionat d'Espanya amb l'equip de Ferran Porres.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut