El Barça B començarà la pretemporada el 12 d’agost

El Barça B començarà la pretemporada el 12 d’agost

El filial de Roi Sánchez jugarà quatre partits amistosos a domicili –contra l’UE Sarrià, l’Handbol Sant Cugat, el CH La Salle Montcada i el BM La Roca- abans de començar el curs oficial a la Divisió d’Honor Plata

El Barça B d’handbol arrencarà la nova temporada el proper dilluns 12 d’agost amb nombrosos canvis a la plantilla. El conjunt de Roi Sánchez, que iniciarà el seu tercer curs al capdavant del filial a la Divisió d’Honor Plata, completarà tres setmanes de dobles sessions a la Ciutat Esportiva Joan Gamper abans de jugar el primer partit de preparació. El debut del filial blaugrana serà a la pista de l’UE Sarrià el dissabte 31 d’agost, i posteriorment es desplaçarà a Andorra per fer-hi una estada de cinc dies, igual que està fent el primer equip.

Quatre amistosos de rodatge

En tornar d’Encamp, els blaugranes disputaran dos partits amistosos més en dos dies. El dissabte 7 de setembre ho faran a la pista de l’Handbol Sant Cugat, i al dia següent a la del CH La Salle Montcada. Els entrenaments continuaran durant dues tardes més, i el dimecres 11 el filial jugarà a La Roca el partit de presentació del conjunt local, que unes setmanes abans haurà rebut el primer equip en les semifinals de la Supercopa de Catalunya.

Serà l’últim test abans que arrenqui la temporada oficial. I és que el dissabte 14 l’equip de Roi Sánchez jugarà la primera jornada de la Divisió d’Honor Plata a la pista de l’Alcobendas. Una setmana després arribarà l’estrena dels blaugranes a casa amb el derbi contra l’Handbol Bordils.

L’equip comptarà amb nombroses novetats a la plantilla respecte de la temporada passada. A més, en l’inici de la pretemporada alguns jugadors estaran en dinàmica de primer equip, i diversos jugadors juvenils treballaran sota les ordres de Roi Sánchez.

La plantilla del Barça B estarà formada per aquests jugadors:

Porters: Fran Revuelta i Pau Puget.

Extrems: Mamadou Diocou, Alex Pascual, Dani Fernández i Oriol Blanco.

Centrals: Alejandro Barbeito i Edu Calle.

Laterales: Nil Orts, Diego Cadelo, Albert Pujol, Pau Oliveras i David Roca.

Pivots: Adrià León i Robert Rosell.

Juvenils: Roberto Domenech (porter), Artur Parera (pivot), Arnau Fernández (lateral) i Guillem Pallarès (extrem).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut