Espanya acaba el Mundial Júnior en desena posició

Espanya acaba el Mundial Júnior en desena posició

Després de caure als vuitens contra França en els últims segons, el combinat d’Isidoro Martínez, amb els blaugranes Mamadou Diocou i Pau Oliveras, van caure als penals contra Alemanya en el duel pels llocs novè i desè

Els dos representants del Barça al Mundial Júnior ja han acabat la seva participació. Mamadou Diocou i Pau Oliveras han tancat la cita abans d’hora en 10a posició amb la selecció espanyola després de dues derrotes ajustades.

El combinat d’Isidoro Martínez s’enfrontava a França en els vuitens de final, i després d’un partit d’alternatives en el marcador, un gol de Noah Gaudin a falta de tres segons per al final va deixar fora la selecció espanyola. Aquell 24-23 va condemnar els espanyols a disputar el partit pels llocs novè i desè amb Alemanya com a rival.

Si el partit de vuitens s’havia resolt amb un final ajustat, l’últim partit dels blaugranes Diocou i Oliveras al Mundial Júnior encara va ser més igualat. I és que després de l’empat a 23 gols dels 60 minuts i la igualtat en la pròrroga, el partit es va acabar decidint per penals. Alemanya es va imposar des dels 7 metres, i va deixar l’equip espanyol com a desè classificat de la competició que s’està disputant a Galícia.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut