Arrenca el Mundial Júnior amb Mamadou Diocou i Pau Oliveras

Arrenca el Mundial Júnior amb Mamadou Diocou i Pau Oliveras

La competició es disputa entre el 16 i el 28 de juliol a Pontevedra i Vigo, i els dos jugadors del Barça B debutaran aquest dimarts amb la selecció espanyola contra Estats Units

Aquest dimarts arrenca el Mundial Júnior a Galicia amb la participació de dos jugadors del Barça B. Mamadou Diocou i Pau Oliveras disputen la cita amb la selecció espanyola, que exerceix d’amfitriona d’una competició que tindrà Pontevedra i Vigo com a seus dels partits. El combinat espanyol que dirigeix Isidoro Martínez va quedar enquadrat al grup A amb Eslovènia, Sèrbia, Tunísia, Japó i Estats Units. Aquest últim, de fet, serà el primer rival dels espanyols en el debut a la competició, aquest dimarts 16 a les 21:00 hores.

Diocou, l’únic jugador de l’equip en edat juvenil, i Oliveras intentaran repetir l’èxit de l’últim Campionat del Món, en què la selecció espanyola es va proclamar campiona. Fa dos anys, a més, el blaugrana Aleix Gómez formava part d’aquell equip i va ser escollit millor extrem dret del Mundial. Un precedent que tant Diocou com Oliveras intentaran repetir en la cita d’aquest any.

La cita arrencarà aquest dimarts 16, i després d’una setmana de fase de grups, el dijous 24 es disputaran els vuitens de final, on accediran els quatre primers de cadascun dels quatre grups. El dia següent serà el torn dels quarts de final, i després d’una jornada de descans es disputaran les semifinals. Finalment, el diumenge 28 es jugarà la gran final a Vigo, que decidirà el campió del món júnior.

Així estan formats els grups del Mundial Júnior:

GRUP A: Eslovènia, Espanya, Sèrbia, Tunísia, Japó, Estats Units.
GRUP B: França, Egipte, Suècia, Nigèria, Korea, Austràlia.
GRUP C: Portugal, Croàcia, Hongria, Brasil, Bahrain, Kosovo.
GRUP D: Alemanya, Islàndia, Noruega, Argentina, Dinamarca, Xile.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut