Barça Lassa B – BM Torrelavega: Bon triomf per tancar el curs (41-36)

El filial blaugrana ha aconseguit la victòria a la Ciutat Esportiva Joan Gamper en l’última jornada de la Divisió d’Honor Plata, i tanca la temporada en cinquena posició i 35 punts

El Barça Lassa B d’handbol ha clausurat aquest dissabte la temporada a la Divisió d’Honor Plata amb una gran victòria contra el quart classificat, el BM Torrelavega (41-36). El conjunt dirigit per Roi Sánchez ha dit adeu al curs amb un triomf molt treballat durant els 60 minuts, i tanca la temporada amb 35 punts en cinquena posició.

El partit enfrontava dos equips de la part alta, i els blaugranes han demostrat des del primer moment que volien acabar de la millor manera. Tot i la igualtat, el filial culer ha anat per davant en el marcador en tot moment. Ha arribat a obrir diferències de quatre gols (14-10), però al descans el marge era ajustat (19-17).

El conjunt de Roi Sánchez ha donat el cop al partit en començar la segona part, ja que ha arrencat amb un parcial de 6-0 per situar un clar 25-19 en el marcador. Amb l’aportació destacada de Juri Knorr (8 gols), Àlex Pascual (7) i Mamadou Diocou (7) les diferències s’han mantingut, i han arribat als 10 gols (32-22). El domini blaugrana era clar, i el marcador ho reflectia. Davant d’un Torrelavega lluitador, la qualitat blaugrana s’imposava a les dues bandes de la pista.

En els últims minuts la lluita visitant ha reduït diferències (38-34), però els nervis no han aparegut i els nois de Roi Sánchez han sabut gestionar la recta final del partit per conservar l’avantatge i acabar sumant els últims dos punts de la temporada a casa.

Aquí pots consultar totes les dades del partit Barça Lassa B – BM Torrelavega.