Barça Lassa B – Conservas Alsur Antequera: Derrota clara que trenca la ratxa a casa (23-33)

Barça Lassa B – Conservas Alsur Antequera: Derrota clara que trenca la ratxa a casa (23-33)

El filial blaugrana, que feia més d’un any que no perdia cap partit a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, cau contra un Antequera liderat pel veterà porter Diego Moyano

El Barça Lassa B ha perdut aquest diumenge a la Ciutat Esportiva després de més d’un any sense fer-ho. L’última derrota va ser al desembre del 2017. El conjunt de Roi Sánchez ha caigut contra el Conservas Alsur Antequera per un clar 23-33, en un duel en què els blaugranes han anat a remolc durant els 60 minuts. El filial queda ara en tercera posició a la Divisió d’Honor Plata amb 27 punts.

L'equip ha saltat a la pista amb una samarreta d'ànims a Edu Calle, lesionat de gravetat. Amb el joc en marxa, ja s’ha vist en els primers minuts la tònica que seguiria el partit. El Barça Lassa B no estat fluït en l’atac, i quan aconseguia llançar es trobava amb les aturades del porter Diego Moyano. Roi Sánchez ha demanat un temps mort per intentar tallar la dinàmica (2-6), i tot i un intent d’apropament en el marcador (6-8, minut 15), l’equip no ha aconseguit igualar (8-11, minut 22).

Incòmodes i amb un mur al davant

Els blaugranes no es trobaven còmodes, ni en atac, ni en defensa ni en porteria. Sense situacions franques de llançament, l’equip patia i s’arribava al descans amb un clar 9-15 en el marcador. En la represa el partit ha seguit la mateixa línia. L’Antequera ha sortit amb empenta, i aviat ha ampliat encara més el seu avantatge (10-18, minut 35).

El tècnic blaugrana ha optat per una defensa 3-3 per intentar recuperar ràpid la pilota, però el resultat no ha estat l’esperat, i el conjunt malagueny ha mantingut les distàncies (12-22, minut 43). El veterà Diego Moyano ha continuat amb la seva exhibició, i ha privat als culers de, com a mínim, posar emoció al partit en el tram dinal. En els últims minuts la nota positiva ha estat el debut del juvenil Nil Orts. Per la seva banda, David Estepa ha estat el màxim golejador blaugrana amb sis gols.

Consulta les dades del Barça Lassa B – Conservas Alsur Antequera en aquest enllaç.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut