Barça Lassa B – Club Cisne Colegio Los Sauces (36-29): Triomf complet

El segon equip de l’handbol realitza un partit total per emportar-se el triomf

El pavelló del Barça Lassa d’handbol acollia un partit davant el Cisne, equip immers a la lluita per les posicions que donen opció a l’ascens. En el primer temps el segon equip blaugrana ha pres l’accelerador i l’ha dominat i en el segon període refermaven el que s’havia vist en el primer, per guanyar de manera merescuda.

El ritme és blaugrana

Amb igualtat en el marcador però amb la sensació de domini blaugrana s’iniciava la jornada 17 de la División de Honor Plata a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Els blaugranes tenien la iniciativa en el joc però els gallecs no els hi deixaven marxar en el marcador i amb un 9 a 7 s’arribava a l’equador del primer temps.

Poc a poc el domini dels de Roi Sánchez es plasmava en el marcador. En el minut 18, els joves del Barça Lassa B es distanciaven per 12 a 8, amb el conseqüent temps mort dels visitants però de poc els hi va servir doncs els blaugranes augmentaven l’escletxa (16-9) a 5 minuts pel descans i, a la fi dels primers trenta minuts, un 19 a 12 reflexava el que s’havia vist a la pista.

Sense treva

A l’inici del segon temps, el Club Cisne arriscava més amb defensa però això no feia que de les diferències disminuïssin. Els de Sánchez continuaven endavant (24-16) en el minut 38 de partit.

Els joves blaugranes es mostraven seriosos i ben posicionats, trobaven opcions de gol i en defensa aturaven l’ofensiva gallega i un 30 a 20 a 15 minuts pel final deixava ben enfocat el partit.

Però lluny de relaxar-se els barcelonistes continuaven obrint forat (35-22) a 10 minuts per a la fi i el partit restava sentenciat. Un partit que va finalitzar amb el resultat de 36 a 29.

Aquí podeu consultar les dades del Barça Lassa B – Club Cisne Colegio Los Sauces (36-29)