Messi torna a liderar la Bota d’Or

Messi torna a liderar la Bota d’Or

El de Rosario suma 16 gols en les 18 jornades que el FC Barcelona ha disputat a la Lliga

Lionel Messi torna a encapçalar la classificació per la Bota d’Or. Amb el gol anotat davant el Getafe, l’argentí es col·loca amb 32 punts al rànquing de la Bota d’Or, gràcies als 16 gols en Lliga. El capità blaugrana supera per un punt Liliu, jugador del Kalju estonià, que és segon amb 31 punts. Cal recordar que la ponderació és diferent segons la Lliga, i la Lliga espanyola pondera 2 punts per cada gol anotat.

Messi suma ja 16 gols en 18 jornades i ha marcat a 10 rivals diferents. A més, amb el primer gol anotat davant el Getafe, l’argentí s’anota un any més com a primer golejador blaugrana en any natural. Una fita que es repeteix des de l’any 2016, on Leo Messi va marcar el primer gol blaugrana davant el Granada. El 2017 ho va tornar a fer davant el Vila-real i l’any passat va obrir la llauna blaugrana contra el Llevant.

Leo Messi ha arrencat pletòric un 2019 ple de reptes. El capità blaugrana encadena per primera vegada quatre partits consecutius marcant en Lliga, amb 7 gols en total en els quatre partits. El ’10’ blaugrana ja té entre cella i cella els objectius d’un 2019 en què espera aconseguir tots els títols tant a nivell personal com col·lectiu. Repetir la Bota d’Or i aconseguir-ne la sisena pot ser un d’ells.

mini_2018-12-18 MESSI BOTA DE ORO 153.JPG
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut