Rakitic i Dembélé, nominats a millor gol de la fase de grups

Rakitic i Dembélé, nominats a millor gol de la fase de grups

Les grans dianes davant el Tottenham opten a ser el millor de la primera fase de la Lliga de Campions 2018/19

Dos culers entre els nominats al millor gol de la fase de grups de la Lliga de Campions. Ivan Rakitic i Ousmane Dembélé, tots dos amb gols davant el Tottenham, han estat seleccionats entre les quatre millors dianes d’aquesta primera fase de la Lliga de Campions. Així doncs, la meitat dels finalistes a aquest premi porten el segell blaugrana.

Ivan Rakitic va anotar el segon gol de la golejada a Wembley (2-4) davant el Tottenham amb una espectacular volea des de fora de l’àrea. Un gol de bandera per aconseguir una victòria que acabaria sent clau per assolir el primer lloc del grup.

L’espectacular gol d’Ousmane Dembélé davant el Tottenham a la darrera jornada de la fase de grups tampoc ha passat desapercebut. La diana del francès també ha estat seleccionada entre les millors d’aquesta Lliga de Campions, després de fer un eslàlom espectacular en l’empat al Camp Nou davant el conjunt anglès (1-1). Els altres dos gols finalistes són un de Mauro Icardi (Inter) davant el Tottenham i un de Cristiano Ronaldo (Juventus) contra el Manchester United.

Amb quin et quedes? Vota aquí el teu gol preferit!

Gaudeix amb els highlights dels dos partits contra el Tottenham i reviu els dos espectaculars gols de Rakitic i Dembélé!

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut